BHBQ-1
BHBQ-2
BHBQ-3

Napa Pilih Kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

  • Service

    Layanan

    Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

  • Technology

    Teknologi

    Kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggawe kabeh jinis.

  • Advantages

    Kaluwihan

    Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.

babagan kita
company

China Beihai Fiberglass Co., Ltd.

Fokus karo Fiberglass & Composite Materials Manufaktur online pra-sales lan layanan purna jual 24 jam kanggo menehi respons profesional lan tepat waktu.

ndeleng liyane