produk

Kain Tenun Fiberglass 3D

katrangan cekak:

Kain spacer 3-D kasusun saka rong permukaan kain tenunan rong arah, sing disambungake kanthi mekanik karo tumpukan anyaman vertikal.
Lan loro tumpukan bentuke S gabungan kanggo mbentuk tihang, bentuk 8 ing arah warp lan bentuk 1 ing arah pakan.


Detail Produk

Kain spacer 3-D kasusun saka rong permukaan kain tenunan rong arah, sing disambungake kanthi mekanik karo tumpukan anyaman vertikal. Lan loro tumpukan bentuke S gabungan kanggo mbentuk tihang, bentuk 8 ing arah warp lan bentuk 1 ing arah pakan.

Karakteristik Produk
Kain spacer 3-D bisa digawe saka serat kaca, serat karbon utawa serat basalt. Uga kain hibrida bisa diprodhuksi.
Rentang pilar dhuwur: 3-50 mm, jembaré jembaré: ≤3000 mm.
Desain paramèter struktur kalebu kerapatan areal, dhuwur lan kapadhetan distribusi saka pilar kasebut fleksibel.
Komposit kain spacer 3-D bisa nyedhiyakake resistensi debonding inti kulit sing dhuwur lan resistensi pengaruh lan resistensi dampak, bobot entheng. kaku kaku, jampel termal sing apik banget, redaman akustik, lan liya-liyane.

Lamaran

iyu

Spesifikasi Kain Tenun Fiberglass 3D

Bobot Area (g / m2)

Kekandelan Inti (mm)

Kapadhetan Warp (ujung / cm)

Kapadhetan Pakan (ujung / cm)

Warp kekuatan tarik (n / 50mm)

Tenaga kekuatan tarik (n / 50mm)

740

2

18

12

4500

7600

800

4

18

10

4800

8400

900

6

15

10

5500

9400

1050

8

15

8

6000

10000

1480

10

15

8

6800

12000

1550

12

15

7

7200

12000

1650

15

12

6

7200

13000

1800

18

12

5

7400

13000

2000

20

9

4

7800

14000

2200

25

9

4

8200

15000

2350

30

9

4

8300

16000

FAQ saka kain tenun 3D fiberglass 3D

1) Kepiye cara nambah lapisan lan bahan liyane menyang kain Beihai3D?
Sampeyan bisa aplikasi bahan liyane (CSM, roving, busa lsp) sing teles ing teles ing kain Beihai 3D. Nganti kaca 3 mm bisa diluncurake ing Beihai 3D sing teles sadurunge pungkasan wektu rampung lan gaya spring-back bakal dijamin. Sawise lapisan gel-time, kekandelan sing unggul bisa dilaminasi.
2) Kepiye cara ngetrapake laminasi dekorasi (contone HPL Prints) ing kain 3D Beihai?
Laminasi dekorasi bisa digunakake ing sisih cetakan lan kain laminasi langsung ing ndhuwur lamina utawa laminasi dekoratif bisa digulung ing ndhuwur kain 3D Beihai sing teles.
3) Kepiye cara nggawe sudhut utawa kurva nganggo Beihai 3D?
Salah sawijining kaluwihan Beihai 3D yaiku bentuk lan bentuk drapeable kanthi lengkap. Cukup gulung kain ing sudhut sing dikarepake utawa kurva ing cetakan lan gulung kanthi apik.
4) Kepiye cara menehi warna laminasi Beihai 3D?
Kanthi pewarna resin (nambah pigmen)
5) Kepiye cara entuk permukaan sing alus ing laminasi 3D Beihai kaya permukaan sing apik ing sampel sampeyan?
Lumahing sampel sing alus mbutuhake cetakan lilin sing alus, yaiku gelas utawa melamin. Kanggo entuk permukaan sing alus ing loro-lorone, sampeyan bisa nggunakake cetakan lilin kaping pindho (cetakan penjepit) menyang Beihai 3D sing teles, kanthi mempertimbangkan kekandelan kain kasebut.
6) Kepiye aku bisa yakin manawa kain Beihai 3D wis rampung diresiki?
Sampeyan bisa kanthi gampang ngerti babagan tingkat transparan yen Beihai 3D wis dibasakake kanthi bener. Aja ngindhari wilayah sing akeh banget (kalebu) kanthi nggunakake resin sing gedhe banget menyang pinggir lan metu saka kain. Iki bakal nyisihake resin sing bener ing kain kasebut.
7) Kepiye cara supaya ora nyithak print ing gelcoat Beihai 3D?
• Kanggo umume aplikasi, kudung utawa lapisan CSM cukup.
• Kanggo aplikasi visual sing luwih kritis, sampeyan bisa nggunakake jas penghalang cetak.
• Cara liya yaiku supaya kulit njaba bisa ngobati sadurunge nambah Beihai 3D.
8) Kepiye cara aku bisa njamin tembus laminasi 3D Beihai?
Translucency minangka asil saka warna resin, hubungi supplier resin sampeyan.
9) Apa sebabe paningkatan (spring back) saka kain Beihai 3D?
Kain Kaca 3D Beihai dirancang kanthi cerdas babagan kualitas kaca alami. Kaca bisa 'ditekuk' nanging ora bisa 'dibungkus'. Bayangake kabeh sumber sing ana ing laminasi sing nyurung deklarator, resin ngrangsang tumindak iki (uga diarani kapiler).
10) Kain 3D Beihai ora bisa ngobati cukup, apa sing kudu aku lakoni?
Rong solusi sing bisa ditindakake
1) Nalika nggarap resin sing ngemot styrene, traping styrene molah malih kanthi Beihai 3D sing impregnated bisa nyebabake hambatan obat. Jenis resin styrene emission (LSE) sing kurang (utawa liya) yaiku tambahan reduksi emisi styrene (kayata Byk S-740 kanggo poliester lan Byk S-750) menyang resin.
2) Kanggo menehi ganti rugi kanggo massa resin sing sithik lan ing ngisor iki suda suhu ngobati benang tumpukan vertikal, dianjurake obat sing reaktif banget. Iki bisa ditindakake kanthi tingkat katalis sing tambah lan kanthi level tambah (luwih apik katalis) sing dikompensasi karo penghambat kanggo nyetel wektu gel.
11) Kepiye supaya aku ora bisa ngrusak kualitas permukaan Beihai 3D (kisut lan lipatan ing dek dek)?
Panyimpenan penting kanggo njamin kualitas: nyedhiyakake gulung kanthi horisontal ing lingkungan sing garing kanthi suhu normal, gulungen kain kanthi rata lan aja melu kain.
• Gulung: sampeyan bisa mbusak lipatan kanthi gampang nggeser roller saka lempitan nalika muter ing jejere
• Kedutan: nggulung alon-alon ing kisut mung bakal ngilang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori