produk

E-kaca Tikar Stripe Disigar Dirajut

katrangan cekak:

1. Bobot nyata (450g / m2-900g / m2) digawe nganggo potongan helai terus dadi potongan dicincang lan jahitan bebarengan.
2. Jembar maksimum 110 inci.
3. Bisa digunakake ing pabrik produksi pabrik tabung.


Detail Produk

E-glass Stitched Cincang Strand Mat (450g / m2-900g / m2) digawe kanthi nyithak untaian terus-terusan dadi helai sing disigar lan dijahit bebarengan. Produk kasebut duwe jembar paling gedhe 110 inci. produk iki bisa digunakake ing pabrik produksi pabrik tabung.
Spesifikasi Teknis

Produk No.

Kapadhetan

Kapadhetan chop

Kapadhetan Benang Poliester

BH-EMK300

309.5

300

9.5

BH-EMK380

399

380

19

BH-EMK450

459.5

450

9.5

BH-EMK450

469

450

19

BH-EMC0020

620.9

601.9

19

BH-EMC0030

909.5

900

9.5

stanf (1) stanf (2)

 

stanf (3) stanf (4) stanf (5)

Produk kasebut tatu ing tabung kertas diameter diameter 76 mm, diameteripun 275 mm, dibungkus film plastik lan dilebokake ing karton utawa bungkus kertas Kraft. Bisa dimuat ing kontainer akeh, nanging uga kemasan tray.

图片 10

FAQ
1.Moq: 1000kgs
2. Wektu pengiriman: 15 dina sawise konfirmasi supaya
3. Kanggo syarat Pengiriman, kita bisa nampa EXW, FOB, CNF lan CIF.
4. Kanggo syarat Pembayaran, kita bisa nampa PAYPAL, T / T lan L / C.
5. Kita wis ngekspor produk menyang Eropa, kayata UK, Jerman, Spanyol, Italia, Prancis, Walanda .....
Asia Tenggara, kayata Singapura, Thailand, Myanmar, Malaysia, Vietnam, India, ...
Amerika Selatan, kayata Brasil, Argentina, Ekuador, Chili ...
Amerika Utara, kayata USA, Kanada, Mexico, Panama ...
6. Sadurunge pesen, kita bisa menehi conto gratis kanggo tes sampeyan.
7. Perusahaan duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo produksi lan pemasaran, kita bisa nyuplai layanan wektu sadurunge lan sawise layanan penjualan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita