produk

  • Triaxial Fabric Longitudinal Triaxial(0°+45°-45°)

    Triaxial Fabric Longitudinal Triaxial (0 ° + 45 ° -45 °)

    1.Telu lapisan roving bisa dijahit, nanging lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡) utawa bahan gabungan bisa ditambahake.
    2. Ambane maksimal bisa 100 inci.
    3. Digunakake ing agul-agul turbin angin, manufaktur boat lan olahraga.
  • Biaxial Fabric +45°-45°

    Kain Bisia + 45 ° -45 °

    1. Loro lapisan roving (450g / ㎡-850g / ㎡) didadekake siji + 45 ° / -45 °
    2. Kanthi utawa tanpa lapisan helai sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡).
    3. Jembar maksimum 100 inci.
    4.Digunakake ing pabrik prau.
  • Biaxial Fabric 0°90°

    Kain Bisia 0 ° 90 °

    1. Loro lapisan roving (550g / ㎡-1250g / ㎡) didadekake siji + 0 ° / 90 °
    2. Kanthi utawa tanpa lapisan helai sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡)
    3. Digunakake ing pabrikan boat lan komponen otomotif.
  • Triaxial Fabric Transverse Trixial(+45°90°-45°)

    Trixial Transversal Kain Triaxial (+ 45 ° 90 ° -45 °)

    1.Telu lapisan roving bisa dijahit, nanging lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡) utawa bahan gabungan bisa ditambahake.
    2. Ambane maksimal bisa 100 inci.
    3. Iki digunakake ing agul-agul turbin tenaga angin, manufaktur boat lan olahraga.
  • Quataxial(0°+45°90°-45°)

    Quataxial (0 ° + 45 ° 90 ° -45 °)

    1. Umume 4 lapisan roving bisa dijahit, nanging lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡) utawa bahan gabungan bisa ditambahake.
    2. Ambane maksimal bisa 100 inci.
    3. Iki digunakake ing agul-agul turbin tenaga angin, manufaktur boat lan olahraga.
  • Woven Roving Combo Mat

    Woven Roving Combo Mat

    1. dirajut nganggo rong tingkat, kain tenun fiberglass lan tikar chop.
    2. Bobot asli 300-900g / m2, chop mat yaiku 50g / m2-500g / m2
    3. Lebar bisa nganti 110 inci.
    4. Panggunaan utama yaiku prahu, glathi angin lan barang olahraga.
  • Unidirectional Mat

    Mat Ora Dirarah

    1.0 derajat tikar unidirectional lan tikar unidirectional 90 derajat.
    2. Kapadhetan 0 tikar unidirectional yaiku 300g / m2-900g / m2 lan kepadatan 90 tikar unidirectional yaiku 150g / m2-1200g / m2.
    3. Iki umume digunakake kanggo nggawe tabung lan agul-agul turbin angin.