warta

  • Panel Sandwich 3D

    Nalika kain diresapi nganggo resin termoset, kain kasebut nyerep resin lan munggah ing dhuwur sing wis ditemtokake. Amarga struktur integral, gabungan saka kain tenun sandwich 3D duwe resistensi sing unggul tumrap delaminasi bahan madu tradisional lan bahan busa busa. Prod ...
    Waca liyane
  • Kain Tenun Fiberglass 3D

    Konstruksi kain spacer 3-D minangka konsep sing nembe dikembangake. Permukaan kain disambungake banget karo serat tumpukan vertikal sing ana gandhengane karo kulit. Mula, kain spacer 3-D bisa nyedhiyakake resistensi debonding inti kulit sing apik, daya tahan ...
    Waca liyane
  • Untaian disigar Fiberglass

    Fiberglass Cincang helai kalebu helai Cincang Kanggo BMC, helai cincang kanggo termoplastik, helai dicincang basah, helai dicincang tahan Alkali (ZrO2 14,5% / 16.7%). 1). Untaian dicincang kanggo BMC untaian disigar kanggo BMC kompatibel karo poliester ora jenuh, resin epoksi lan resi ...
    Waca liyane
  • Tissue Roofing Waterproof Mat

    Tikar jaringan atap biasane digunakake minangka substrat sing apik kanggo bahan atap anti banyu. Ditondoi minangka kekuatan tarik sing dhuwur, tahan karat, gampang direndhem dening bitumen, lan liya-liyane. Kekuwatan bujur lan resistensi luh bisa ditambah kanthi nggabungake bala ...
    Waca liyane
  • CSM + WRE

    CSM E-Glass Cincang Strand Mat minangka kain sing ora rata sing kasusun saka cincang sing disebar kanthi acak sing dicekel karo binder bubuk / emulsi. Kompatibel karo resin UP, VE, EP, PF. Jembaré gulungan kisaran 50mm nganti 3300mm, bobote areal saka 100gsm nganti 900gsm. Lebar standar1040 / ...
    Waca liyane
  • Pintu FRP / Pintu Fiberglass / SMC Door

    Lawang Fiberglass China Beihai (lawang FRP) pancen serbaguna amarga kasedhiya akeh model. Iki nggawe dheweke bisa digunakake minangka lawang utawa lawang kamar mandhi kanggo omah, hotel, rumah sakit, bangunan komersial lan liya-liyane. Saiki lawang Fiberglass dadi saya populer ing pasar ...
    Waca liyane
  • TEMBANG Kembang FRP

    1. Pot kembang plastik bertulang serat luwih stabil tinimbang pot kembang biasa, lan luwih awet tinimbang pot kembang biasa. Bisa nahan lan ngilangi banyu, minyak lan cairan liyane kanggo wektu sing suwe, kanthi resisten bocor sing apik. Pot bunga FRP alus rupane, ...
    Waca liyane