Babagan Kita

Profil Perusahaan

China Beihai Fiberglass Co., Ltd. nduwe 3 pabrik kanthi 2100 pekerja sing spesialisasine ngasilake produk Fiberglass ing China. Kita ngasilake roving fiberglass E-Glass lan S-Glass, helai cincang, tikar terus, tikar kombo sing dijahit, kain multiaxial, bubuk lan emulsi disigar strand mat, tenunan roving, jaringan mat lan produk FRP (fiberglass dikiataken) produk kayata lawang FRP, pot kembang FRP, patung FRP lan liya-liyane.
Utamane, China Beihai duwe teknologi inti kelas tembung sing dimiliki kanggo tungku serat E-Glass gedhe lan 3 jalur produksi (jembaré 1600mm, 2600mm lan 3200mm) kanggo ngasilake tikar untai sing disigar fiberglass lan 120 alat tenun kanggo ngasilake roving tenunan fiberglass.
Output tahunan roving fiberglass tekan 380.000 ton lan fiberglass disigar strand mat 66,000 ton lan tenunan fiberglass roving 33,000 ton.

dfjgf (7)

dfjgf (6)

dfjgf (9)

dfjgf (8)

Napa Pilih Kita

1.3 pabrik kanthi 2100 tenaga kerja khusus ngasilake produk fiberglass.
2. Pengalaman luwih saka 10 taun kanthi luwih saka 18 kategori produk sing bisa nyedhiyakake layanan mandheg.
3,3 lini produksi lan 120 peralatan tenun sing menehi produktivitas sing stabil supaya bisa njamin pengiriman tepat waktu lan cepet.
4. Kabeh produk kanthi standar kualitas internasional, produk diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa Wétan, Amerika Selatan, Amerika Utara lan pasar luar negeri gedhe liyane.
Tim 5.R & D lan teknologi canggih kanthi efektif nyedhiyakake kabeh jinis produk standar lan produk sing disesuaikan.
6.Kita duwe departemen kualitas khusus kanggo mesthekake ora ana masalah kualitas sadurunge dikirim.
7. Ekspor wis meh sepuluh taun sejarah, wis nglumpukake pengalaman sing sugih lan akrab karo proses dokumentasi lan proses ekspor sing nyedhiyakake layanan ekspor profesional。
8. Sesuai karo panjaluk pelanggan babagan bentuk pambayaran sing fleksibel lan maneka warna. Kayata L / C, T / T, Western union, paypal, lsp.
Layanan pra-sales online lan sawise-sales online 9.24 jam kanggo nyedhiyakake balesan profesional lan tepat waktu.

YUY (1)

YUY (2)

YUY (3)

YUY (4)

Tim teknis sing kuwat
Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, puluhan taun pengalaman profesional, level desain sing apik, nggawe kecerdasan efisiensi berkualitas tinggi.

Teknologi
Kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggawe kabeh jinis.

Niyat gawe
Perusahaan nggunakake sistem desain canggih lan panggunaan manajemen sistem manajemen mutu internasional internasional ISO9001 2000.

Kaluwihan
Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.

Kualitas apik banget
Perusahaan khusus nggawe peralatan kinerja tinggi, kekuatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuat, layanan teknis sing apik.

Layanan
Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.