produk

Fiberglass Cincang Strand Mat Emulsion Cincang

katrangan cekak:

1. Digawe saka untaian disigar kanthi acak sing dicekel luwih kenceng dening pengikat emulsi.
2. Kompatibel karo resin UP, VE, EP.
3. Jembar gulung kisaran 50mm nganti 3300mm.


Detail Produk

E-Glass Emulsion Cincang Strand Mat digawe saka helai cincang sing disebar kanthi acak sing dikencengi dening pengikat emulsi. Kompatibel karo resin UP, VE, EP. Jembaré gulungan kisaran 50mm nganti 3300mm.

Fitur Produk
● Rusak cepet ing styrene
● Kekuwatan tarik sing dhuwur, saengga bisa digunakake ing proses lay-up tangan kanggo ngasilake perangan area sing amba
● Resin udan lan udan cepet sing cepet, rilis hawa cepet
● resistensi korosi asam unggul

Lamaran
Aplikasi panggunaan pungkasan kalebu boat, peralatan mandi, suku cadang otomotif, pipa tahan korosi kimia, tank, menara pendinginan lan komponen bangunan.
Panjaluk tambahan babagan wet-out lan wektu dekomposisi bisa uga kasedhiya miturut panyuwunan. Iki dirancang kanggo digunakake ing lay-up tangan, lilitan filamen, cetakan kompresi lan proses laminasi sing terus-terusan.
bnf (1)

Spesifikasi Produk:

Properti

Bobot Area

Konten Kelembapan

Isi Ukuran

Kekuwatan Pecah

Jembar

%)

%)

%)

N)

Mm)

Mathods

IS03374

ISO3344

ISO1887

ISO3342

50-3300

EMC80E

± 7,5

≤0.20

8-12

≥40

EMC100E

≥40

EMC120E

≥50

EMC150E

4-8

≥50

EMC180E

≥60

EMC200E

≥60

EMC225E

≥60

EMC300E

3-4

≥90

EMC450E

120

EMC600E

150

EMC900E

≥200

● Spesifikasi khusus bisa diproduksi miturut syarat pelanggan.

Proses Produksi Mat
Roving sing dirakit disigar nganti dawa sing ditemtokake, banjur tiba ing conveyor kanthi acak.
Untaian sing dicincang diikat karo binder emulsi utawa binder bubuk.
Sawise pangatusan, adhem lan gulung, tikar sing dicincang dibentuk.
Kemasan
Saben Strand Mat Mat dicukur ing tabung kertas sing dhiameter ing jero 76mm lan gulung tikar dhiameter 275mm. Gulung tikar dibungkus karo film plastik , banjur dikemas ing kothak karton utawa dibungkus karo kertas kraft. Gulung bisa diselehake kanthi vertikal utawa horisontal. Kanggo transportasi, gulungan bisa dimuat menyang kanton kanthi langsung utawa ing palet.

Panyimpenan
Kajaba sing ditemtokake, Mat Strand Cincang kudu disimpen ing wilayah sing garing, adhem lan tahan udan. Disaranake supaya suhu ruangan lan asor kudu dijaga saben-saben 15 ℃ ~ 35 ℃ lan 35% ~ 65%.

bnf (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita