produk

  • Fiberglass Woven Roving

    Fiberglass Woven Roving

    1. Kain bididectional digawe kanthi interweaving roving langsung.
    2. Kompatibel karo akeh sistem resin, kayata poliester tanpa jenuh, ester vinil, epoksi lan resin fenolik.
    3. Digunakake kanthi akeh ing produksi kapal, kapal, pesawat lan komponen otomotif lan liya-liyane.