produk

  • E-glass Assembled Panel Roving

    Roving Panel E-kaca sing Dirakit

    1. Kanggo proses cetakan panel terus-terusan dilapisi ukuran ukuran silane kompatibel karo poliester tak jenuh.
    2. Ngirim bobot entheng, kekuatan dhuwur lan kekuatan pengaruh dhuwur,
    lan dirancang kanggo ngasilake panel lan tikar transparan kanggo panel taring.
  • E-glass Assembled Roving For Spray up

    E-kaca Roving Rakit Kanggo Semprot

    1. runnability apik kanggo operasi nyemprot,
    .Kecepatan modifikasi basah sing entek,
    .Gampang muter,
    .Gampang gelembung gelembung ,
    . Ora ana spring bali kanthi sudhut sing cetha,
    .Sipat mekanik sing apik

    2. resistensi hidrolisis ing bagean, cocok kanggo proses nyemprotake kanthi cepet karo robot
  • E-glass Assembled Roving For Filament Winding

    E-kaca Roving Dirakit Kanggo Gulungan Filamen

    1. Dirancang khusus kanggo proses nduwurke tumpukan filamen FRP, kompatibel karo poliester sing durung jenuh.
    2. Produk komposit pungkasan nyedhiyakake properti mekanik sing apik banget,
    3. Utamane digunakake kanggo pabrik prau panyimpenan lan pipa ing industri minyak bumi, kimia lan pertambangan.
  • E-glass Assembled Roving For SMC

    E-kaca Roving Berkumpul Kanggo SMC

    1. Dirancang kanggo proses SMC permukaan kelas lan struktural.
    2. Dilapisi ukuran senyawa kinerja tinggi sing kompatibel karo resin poliester tak jenuh
    lan resin ester vinil.
    3. Dibandhingake karo roving SMC tradisional, bisa ngirim konten kaca sing dhuwur ing lembaran SMC lan nduweni sifat wet-out sing apik lan apik banget.
    4. Digunakake ing bagean otomotif, lawang, kursi, bathtub, lan tank banyu lan aparat sporrts
  • Direct Roving For LFT

    Langsung Roving Kanggo LFT

    1. ditutupi karo ukuran adhedhasar silane sing kompatibel karo resin PA, PBT, PET, PP, ABS, PPS lan POM.
    2. Digunakake kanthi akeh ing industri otomotif, elektromekanik, alat rumah, bangunan & konstruksi, elektronik & listrik, lan aerospace
  • Direct Roving For CFRT

    Roving Langsung Kanggo CFRT

    Iki digunakake kanggo proses CFRT.
    Benang fiberglass ana ing njaba sing ora dibuwang saka bobbins ing rak banjur disusun ing arah sing padha;
    Benang disebar kanthi ketegangan lan digawe panas dening hawa panas utawa IR;
    Senyawa thermoplastic molten diwenehake dening extruder lan impregnated fiberglass kanthi tekanan;
    Sawise adhem, sheet CFRT pungkasan dibentuk.
  • Direct Roving For Filament Winding

    Roving Langsung Kanggo Gulung Filamen

    1. Iki kompatibel karo poliester tanpa jenuh, poliuretan, esin vinil, resin epoksi lan fenolik.
    2.Guna utama kalebu nggawe pipa FRP kanthi macem-macem diameter, pipa tekanan tinggi kanggo transisi minyak bumi, kapal tekanan, tangki panyimpenan, lan bahan insulasi kayata batang utilitas lan tabung insulasi.
  • E-glass Assembled Roving For GMT

    E-kaca Roving Rakit Kanggo GMT

    1. Dilapisi ukuran adhedhasar silane sing kompatibel karo resin PP.
    2. Digunakake ing GMT sing dibutuhake proses tikar.
    3. Aplikasi panggunaan pungkasan: sisipan akustik otomotif, bangunan & konstruksi, kimia, kemasan lan transportasi komponen kerapatan rendah.
  • E-glass Assembled Roving For Thermoplastics

    E-kaca Roving Rakit Kanggo Thermoplastik

    1. Dilapisi ukuran basis silane kompatibel karo macem-macem sistem resin
    kayata PP 、 AS / ABS , utamane nguatake PA supaya tahan hidrolisis sing apik.
    2. Dirancang biasane kanggo proses ekstrusi sekrup kembar kanggo ngasilake granul termoplastik.
    3. Aplikasi kunci kalebu potongan fasten trek sepur parts bagean otomotif, aplikasi elactrical & elektronik.
  • E-glass Assembled Roving For Centrifugal Casting

    E-kaca Roving Berkumpul Kanggo Casting Centrifugal

    1. Dilapisi ukuran adhedhasar silane, kompatibel karo resin poliester sing ora jenuh.
    2. Iki minangka formulasi ukuran kepemilikan sing ditrapake nggunakake proses pabrikan khusus sing bisa ngasilake kacepetan wet-out sing cepet banget lan permintaan resin sing sithik banget.
    3. Ngaktifake loading pangisi maksimum lan mulane produksi pipa murah.
    4. Utamane digunakake kanggo ngasilake pipa Casting Centrifugal kanthi macem-macem spesifikasi
    lan sawetara proses Spay-up khusus.
  • E-glass Assembled Roving For Chopping

    E-kaca Roving Ngumpul Kanggo Chopping

    1. Dilapisi ukuran khusus silane khusus, kompatibel karo UP lan VE, nyedhiyakake daya nyerep resin sing cukup dhuwur lan choppability sing apik banget,
    2. Produk gabungan pungkasan nyedhiyakake resistensi banyu sing unggul lan tahan korosi kimia sing apik.
    3. Biasane digunakake kanggo ngasilake pipa FRP.
  • Direct Roving For Weaving

    Roving Langsung Kanggo Tenun

    1. Iki kompatibel karo poliester tanpa jenuh, ester vinil lan resin epoksi.
    2. Properti tenun sing apik banget cocog kanggo produk fiberglass, kayata kain roving, tikar kombinasi, tikar jahitan, kain multi-aksial, geotextiles, parut cetakan.
    3. Produk panggunaan pungkasan digunakake ing bangunan & konstruksi, tenaga angin lan aplikasi kapal pesiar.