produk

Genthong Fiberglass Tissue Mat

katrangan cekak:

1.Mainly used as substrates banget kanggo bahan atap anti banyu.
2.Kuwat tarik dhuwur, tahan korosi, gampang direndhem dening bitumen, lan liya-liyane.
3. Bobot asli saka 40gram / m2 nganti 100 gram / m2, lan papan antarane benang yaiku 15mm utawa 30mm (68 TEX)


Detail Produk

1. Mat Fiberglass Tissue kanggo atap
Tikar jaringan atap biasane digunakake minangka substrat sing apik kanggo bahan atap anti banyu. Ditondoi minangka kekuatan tarik sing dhuwur, tahan karat, gampang direndhem dening bitumen, lan liya-liyane. Kekuwatan longitudinal lan resistensi luh bisa luwih apik kanthi nggabungake bala menyang jaringan ing jembaré. Jaringan atap anti banyu sing digawe saka substrat iki ora gampang retak, tuwa lan bosok. Keuntungan liyane saka jaringan atap anti banyu yaiku kekuatan dhuwur, keseragaman sing apik, kualitas pelapukan sing apik lan resistensi bocor.
Kita bisa ngasilake barang saka 40gram / m2 nganti 100 gram / m2, lan papan antarane benang 15mm utawa 30mm (68 TEX)

Fitur

● Kekuwatan tarik dhuwur
● Keluwesan sing apik
● Kekandelan seragam
● Pelarut-resistensi
● resistensi Kelembapan
● Retardasi kobongan
● resistensi bocor

12

Model lan karakteristik:

Barang

Unit

Jinis

BH-FSM50 BH-FSM60 BH-FSM90 BH-FSJM50 BH-FSJM70 BH-FSJM60 BH-FSJM90 BH-FSJM90 / 1
Kapadhetan linear benang penguat

Tex

34-68

34-68

34-68

34-68

34-68

34-68

34-68

34-68

Spasi Antarane Benang

mm

25

30

25

30

25

Bobot Area

g / m2

50

60

90

50

70

60.

90

90

Isi Binder

%

18

18

20

18

18

16

20

20

Kekuwatan Tensile MD

N / 5cm

≥170

180

280

≥330

≥350

250

≥350

70370

Kekuwatan Tensile CMD

N / 5cm

100

120

≥200

≥130

≥230

150

≥230

≥240

Kekuwatan teles

N / 5cm

≥60

≥63

≥98

≥70

≥70

≥70

110

120

Pangukuran Standar

Jembar X Dawane

Diameter Roll

Dia Inti Kertas Inti

m × m

cm

cm

1,0 × 2500

117

15

1,0 × 2500

117

15

1,0 × 2500

117

15

1,0 × 2500

117

15

1,0 × 2500

117

15

1,0 × 2500

117

15

1,0 × 2000

117

15

1,0 × 1500

117

15

* Cara tes diarani DIN52141, DIN52123, DIN52142

Aplikasi:
Panganggone utama kalebu nggawe pipa FRP kanthi macem-macem diameter, pipa tekanan tinggi kanggo transisi minyak bumi, kapal tekanan, tank penyimpanan, lan bahan insulasi kayata batang utilitas lan tabung insulasi.
chanpin (1) chanpin (2)

Pengiriman & Panyimpenan
Kajaba kasebut, produk Fiberglass kudu ing wilayah sing garing, adhem lan lembab. Suhu ruangan lan asor kudu dijaga saben-saben 15 at -35 ℃ lan 35% -65%.
about (2)

Kemasan
Produk kasebut bisa dikemas ing kanthong akeh, kothak tugas abot lan tas anyaman plastik komposit.
about (3)

Layanan Kita
1. Priksaan sampeyan bakal dijawab sajrone 24 jam
2. Staff sing terlatih lan pengalaman bisa njawab kabeh pitakon kanthi lancar.
3. Kabeh produk duwe jaminan 1 taun yen tindakake pandhuan
4. Tim khusus nggawe kita dhukungan sing kuat kanggo ngatasi masalah wiwit tuku nganti aplikasi
5. Harga kompetitif adhedhasar kualitas sing padha karo pemasok pabrik
6. Kualitas conto jaminan padha karo produksi massal.
7. Sikap positif kanggo produk desain khusus.

Rincian Kontak
1. Pabrik: CHINA BEIHAI FIBERGLASS CO., LTD
2. Alamat: Beihai Industrial Park, 280 # Changhong Rd., Jiujiang City, Jiangxi China
3. Email: sales@fiberglassfiber.com
4. Telp: +86 792 8322300/8322322/8322329
Sel: +86 13923881139 (Pak Guo)
+86 18007928831 (Pak Jack Yin)
Fax: +86 792 8322312
5. Kontak online:
Skype: cnbeihaicn
Whatsapp: + 86-13923881139
+ 86-18007928831


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita