produk

  • Milled Fibeglass

    Fibeglass sing Dienggo

    1. Serat Kaca Cincang digawe saka kaca E lan kasedhiya kanthi serat rata-rata sing wis ditemtokake antarane 50-210 mikron
    2. Iki dirancang khusus kanggo penguatan resin termoset, resin termoplastik lan uga kanggo aplikasi lukisan
    3. Produk kasebut bisa dilapisi utawa ora dilapisi kanggo nambah sifat mekanis gabungan, sifat abrasi lan tampilan permukaan.