produk

  • 3D Fiberglass Woven Fabric

    Kain Tenun Fiberglass 3D

    Kain spacer 3-D kasusun saka rong permukaan kain tenunan rong arah, sing disambungake kanthi mekanik karo tumpukan anyaman vertikal.
    Lan loro tumpukan bentuke S gabungan kanggo mbentuk tihang, bentuk 8 ing arah warp lan bentuk 1 ing arah pakan.
  • 3D FRP Panel with resin

    3D FRP Panel kanthi resin

    Kain Tenun Fiberglass Woven bisa komposit kanthi resin sing beda (polyester, Epoxy, Phenolic lan liya-liyane), banjur produk pungkasan yaiku panel komposit 3D.
  • 3D FRP Sandwich Panel

    Panel Sandwich FRP 3D

    Iki minangka proses anyar, bisa ngasilake kekuwatan lan kapadhetan panel komposit homogen.
    Jahit piring PU highdensity menyang kain khusus 3 d, liwat RTM (proses cetakan vakum).
  • 3D Inside Core

    3D Nang Inti

    Gunakake serat tahan Alkali
    3D GRP ing sikat inti nganggo lem, banjur cetakan tetep.
    Kapindho dilebokake ing cetakan lan busa.
    Produk pungkasan yaiku papan konkrit busa GRP 3D.