produk

Panel Sandwich FRP 3D

katrangan cekak:

Iki minangka proses anyar, bisa ngasilake kekuwatan lan kapadhetan panel komposit homogen.
Jahit piring PU highdensity menyang kain khusus 3 d, liwat RTM (proses cetakan vakum).


Detail Produk

Panel sandwich busa FRF 3D yaiku proses anyar. Proses anyar bisa ngasilake kekuwatan lan kapadhetan panel komposit homogen. Jahit piring PU highdensity menyang kain khusus 3 d, liwat RTM (proses cetakan vakum).

Kauntungan
● Gaya Lengkap.
● Pasuryan panel ayu banget,
● kekuatan dhuwur.
● Rampung, rampungake masalah panel busa sandwich tradisional.

Bagan struktur

3d (2) 3d (3)
Yen dicetak nganggo kain 3D biasa banjur diiseni busa PU, busa ora bakal seragam, lan kapadhetan ora bakal konsisten. Kekuwatan panel bakal sithik banget.

Jembar paling gedhe yaiku 1500mm, sampeyan bisa milih busa sing beda-beda, kayata PU, PVC lan liya-liyane. Kekuwatan busa PVC luwih dhuwur tinimbang PU, regane uga luwih dhuwur. Umpan busa PU paling tipis 5mm, umplus umbane PVC 3mm. Ukuran normal 1200x2400mm, kanggo panel normal pilih busa PU (kapadhetan 40kg / m3) + tikar kombo loro utawa roving anyaman, kekandelan 20mm.

Lamaran

3d (1)

Mupangate RTM

Keuntungan saka RTM Apa sing nggawa sampeyan?
Permukaan produk bakal ditetepake kanthi lengkap sajrone penet Biaya rampung murah lan kualitas apik
Kebebasan cetakan gedhe lan volume serat sing dhuwur (nganti 60%) Properti mekanik utama
Reproduksi pancet Tingkat putus asa sithik lan cocog kanggo aplikasi canggih
Industrialisasi inovatif terus-terusan Ngirit biaya, kapasitas alat sing luwih dhuwur
Teknik cetakan tertutup Meh ora ana emisi lan operator sing ramah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori