produk

Untaian disigar udan

katrangan cekak:

1. Kompatibel karo poliester ora jenuh, epoksi, lan resin fenolik.
2. Digunakake ing proses dispersi banyu kanggo ngasilake tikar bobot entheng.
3. Umume digunakake ing industri gypsum, tikar jaringan.


Detail Produk

Strand Cincang Basah kompatibel karo ora jenuh
resin poliester, epoksi, lan fenolik.
Strands Cincah Basah digunakake ing proses dispersi banyu
kanggo ngasilake tikar bobot entheng.
Fitur
● dispersi cepet lan seragam ing gypsum
● Aliran sing apik
● Properti sing apik banget ing produk gabungan
● resistensi korosi asam sing apik banget

wet

Lamaran
Strands Cincang Basah dibentuk kanthi nyithak serat sing terus dawa, umume digunakake ing industri gypsum.

jiuy (3)

Produk Lsit

Barang No.

Panjang Chop, mm

Kompatibilitas Resin

Fitur

BH-01

12,18

ora jenuh

resin poliester, epoksi, lan fenolik

Aliran sing apik, dispersi cepet lan seragam ing gypsum, resistensi korosi asam

Identifikasi

Jinis Kaca

E6

Helai dicincang

CS

Diameter Filamen, μm

16

Panjang Chop, mm

12,18

Kode Ukuran

CS-Wet CS

 Parameter Teknis

Diameter filamen (%)

Konten Kelembapan (%)

Konten Ukuran (%)

Dawa chop (mm)

Choppability (%)

ISO1888

ISO3344

ISO1887

Q / BH J0361

Q / BH J0362

± 10

10,0 ± 2,0

0,10 ± 0,05

± 1,5

99


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita