produk

Kain Serat Karbon Aktif

katrangan cekak:

1. Ora mung bisa nyepetake bahan kimia organik, nanging uga bisa nyaring awu ing udhara, kanthi karakteristik dimensi stabil, resistensi hawa sithik lan kemampuan nyerep dhuwur.
2. Area lumahing spesifik, kekuatan dhuwur, pori-pori cilik, kapasitas listrik gedhe, resistensi udara cilik, ora gampang pulverisasi lan lay lan umur dawa.


Detail Produk

Kain Serat Karbon Aktif, jeneng liyane yaiku kain karbon aktif, nganggo bahan makromolekul kanggo nggawe bubuk karbon aktif sing terintegrasi sacara organik karo kain sing ora ditenun, ora mung bisa nyerep bahan kimia organik, nanging uga bisa nyaring awu ing udara, nduweni karakteristik dimensi stabil, resistensi hawa sithik lan kemampuan nyerep dhuwur.

Fitur
● Area permukaan sing spesifik
● kekuatan dhuwur
● Pori cilik
● Kapasitas listrik sing gedhe
● resistensi udhara cilik
● Ora gampang pulverisasi lan lay
● Umure layanan dawa

EYT

Kain serat karbon sing diaktifake nduweni ciri khas lumahing spesifik sing spesifik, pori-pori cilik, kapasitansi gedhe, resistensi udara cilik, kekuatan dhuwur, ora gampang pulverisasi lan lay, umure dawa, lan liya-liyane. Wis akeh digunakake ing produksi supercapacitor militer kanthi asil sing apik.

Lamaran

Iki biasane digunakake ing respirator keamanan, rumah sakit, industri, tas, perlindungan lingkungan lan wallpaper dekorasi ing njero ruangan, pemurnian banyu lan minyak uga.

hru

Spesifikasi

Area khusus permukaan

500m2 / g-3000m2 / g

Jembar

500-1400 mm

Kandel

0,3-1 mm

Bobot gram

50-300g /


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita