produk

  • S-Glass Fiber high strength

    S-Kaca Serat kekuatan dhuwur

    1. Dibandhingake karo serat E Kaca,
    30-40% kekuatan tarik sing luwih dhuwur,
    16-20% modulus elastisitas sing luwih dhuwur.
    10 lipatan resistensi lemes luwih dhuwur,
    Suhu suhu 100-150 derajat luwih dhuwur,

    2. resistensi pengaruh sing apik banget amarga dawa elongasi kanggo rusak, penuaan dhuwur & tahan korosi, resin cepet basah-metu.