produk

Quataxial (0 ° + 45 ° 90 ° -45 °)

katrangan cekak:

1. Umume 4 lapisan roving bisa dijahit, nanging lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡) utawa bahan gabungan bisa ditambahake.
2. Ambane maksimal bisa 100 inci.
3. Iki digunakake ing agul-agul turbin tenaga angin, manufaktur boat lan olahraga.


Detail Produk

Kuadoksial (0 ° / + 45 ° / 90 ° / -45 °)
Paling 4 lapisan roving bisa dijahit,
Nanging lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡)
utawa bahan komposit bisa ditambahake.
Jembar maksimal bisa 100 inci
k'jk

Struktur

21332 (1)

Lamaran
Mat combo quadaxial digunakake ing agul-agul turbin tenaga angin, manufaktur boat lan olahraga.

21332 (3) 21332 (2)

Dhaptar Produk

Produk No.

Kapadhetan sakabèhé

0 ° roving

+ 45 ° roving

90 ° roving

-45 ° roving

Kapadhetan chop

Benang poliester

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

BH-QX320

320,97

1.91

155,9

1.91

155,9

5.35

BH-QX450

460.15

1.91

225,49

1.91

225,49

5.35

BH-QX600

610,49

1.91

300,66

1.91

300,66

5.35

BH-QX800

810.93

1.91

400,88

1.91

400,88

5.35

BH-QX1000

1018.96

1.91

491.37

27.56

491.37

6.75

BH-QX1150

1145.61

287.4

284

283,46

284

6.75

BH-QX1200

1217.7

602.36

300,66

4.02

300,66

10

BH-QXM620 / 98

722.33

15.75

300,66

1.91

300,66

98

5.35

BH-QXM1300 / 128

1422.52

574.8

212.13

283,46

212.13

128

12

BH-QXM1850 / 225

2104.06

472.44

467.69

462.99

467.69

225

8,25


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita