produk

Woven Roving Combo Mat

katrangan cekak:

1. dirajut nganggo rong tingkat, kain tenun fiberglass lan tikar chop.
2. Bobot asli 300-900g / m2, chop mat yaiku 50g / m2-500g / m2
3. Lebar bisa nganti 110 inci.
4. Panggunaan utama yaiku prahu, glathi angin lan barang olahraga.


Detail Produk

Woven Roving Combo Mat
Woven Roving Combo Mat
Tenaga combo roving rajutan dirajut nganggo rong level,
kain tenun fiberglass lan tikar chop.
Bobot kain tenunan kaca serat 300-900g / m2,
chop mat yaiku 50g / m2-500g / m2.
Ambane mat combo roving tenunan bisa nganti 110 inci
trety

Struktur

uipoi

Lamaran

Panggunaan utama kombo anyaman roving yaiku prahu, glathi angin lan barang-barang olahraga.

21332 (2)

21332 (3)

Dhaptar Produk

Produk No.

Kapadhetan

Kapadhetan anyaman roving

Kapadhetan chop

Kapadhetan benang poliester

BH-ESM1808

896.14

612

274.64

9.5

BH-ESM1810

926,65

612

305.15

9.5

BH-ESM1815

1080,44

612

457.73

10.71

BH-ESM2408

1132.35

847

274.64

10.71

BH-ESM2410

1162.86

847

305.15

10.71

BH-ESM18082415

1315.44

847

457.73

10.71

BH-ESM18082430

1760.71

847

900

10.71


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita