produk

3D Nang Inti

katrangan cekak:

Gunakake serat tahan Alkali
3D GRP ing sikat inti nganggo lem, banjur cetakan tetep.
Kapindho dilebokake ing cetakan lan busa.
Produk pungkasan yaiku papan konkrit busa GRP 3D.


Detail Produk

GRP 3D ing sikat inti nganggo lem, banjur cetakan tetep. Kapindho dilebokake ing cetakan lan busa. Produk pungkasan yaiku papan beton 3D GRP busa.

Kauntungan
Ngatasi masalah semen busa tradisional: kekuwatan kurang, rapuh, gampang retak; nambah kekuatan tarik, kompresi, kekuatan mlengkung (kekuatan tarik, kompresi luwih saka 0,50MP).
Kanthi rumus foaming sing wis dimodifikasi, saengga busa duwe kinerja jampel termal sing luwih apik, panyerepan banyu ngisor. Iki minangka bahan isolasi bangunan kelas A1 sing paling sampurna, umure padha karo bangunan.
Jembar standar 1300mm
Bobot 1,5kg / m2
Ukuran bolong: 9mm * 9mm

Lamaran
core (5)
Cara nyikat resin ing kain 3D
1. Campuran resin: biasane nggunakake resin tanpa jenuh lan kudu nambah agen obat (resin 100g kanthi agen obat 1-3g)
2. Rasio resin karo kain yaiku 1: 1, kayata, kain 1000g butuh resin 1000g.
3. Milih platform operasi sing cocog lan kain kudu dicampur ing permukaan platform operasi (kanggo tujuan demoulding)
4. Sijine kain ing platform operasi.
5. Amarga kain wis bungkus ing tabung kertas, pilar inti bakal condhong menyang siji arah.
core (1)
6. Kita bakal nggunakake gulung kanggo nyikat resin ing arah kain sing condhong supaya serat kain bisa disusup.
core (2)
7. Sawise serat kain nyusup kanthi lengkap, kita bisa narik lapisan ndhuwur kain ing arah sing ngelawan lan njaga kabeh kain kanthi tegak.
core (3)
8. Bisa digunakake nalika wis mari kabeh.
core (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita