produk

  • Active Carbon Fiber Fabric

    Kain Serat Karbon Aktif

    1. Ora mung bisa nyepetake bahan kimia organik, nanging uga bisa nyaring awu ing udhara, kanthi karakteristik dimensi stabil, resistensi hawa sithik lan kemampuan nyerep dhuwur.
    2. Area lumahing spesifik, kekuatan dhuwur, pori-pori cilik, kapasitas listrik gedhe, resistensi udara cilik, ora gampang pulverisasi lan lay lan umur dawa.
  • Activated Carbon Fiber-Felt

    Serat Karbon Aktif-Dirasakake

    1. digawe saka serat alami utawa serat gawean tanpa tikar tanpa charring lan aktivasi.
    2. Komponen utama yaiku karbon, tumpukan chip karbon kanthi area permukaan sing amba (900-2500m2 / g), tingkat distribusi pori ≥ 90% lan uga aperture.
    3. Yen dibandhingake karo karbon aktif granular, ACF nduweni kapasitas nyerep sing luwih gedhe lan cepet, gampang ngasilake tanpa awu, lan kinerja listrik sing apik, anti-panas, anti-asam, anti-alkali lan apik mbentuk.