produk

  • Fiberglass Needle Mat

    Jarum Fiberglass Mat

    1.Keuntungan resistensi suhu dhuwur, tahan korosi, stabilitas dimensi, penyusutan elongasi sing kurang lan kekuatan dhuwur,
    2. Digawe saka serat tunggal, struktur microporous telung dimensi, porositas dhuwur, sithik resistensi filtrasi gas. Iki minangka bahan saringan suhu tinggi kanthi efisiensi tinggi.