produk

  • Wet Chopped Strands

    Untaian disigar udan

    1. Kompatibel karo poliester ora jenuh, epoksi, lan resin fenolik.
    2. Digunakake ing proses dispersi banyu kanggo ngasilake tikar bobot entheng.
    3. Umume digunakake ing industri gypsum, tikar jaringan.
  • BMC

    BMC

    1. Dirancang khusus kanggo nguatake poliester tanpa jenuh, resin epoksi lan resin fenolik.
    2. Digunakake kanthi akeh ing transportasi, konstruksi, elektronik, industri kimia lan industri ringan. Kayata bagean otomotif, insulator lan kothak switch.
  • Chopped Strands for Thermoplastics

    Helai dicincang kanggo Thermoplastics

    1. adhedhasar agen kopling silane lan formulasi ukuran khusus, kompatibel karo PA, PBT / PET, PP, AS / ABS, PC, PPS / PPO, POM, LCP.
    2. Digunakake kanthi akeh kanggo otomotif, alat ing omah, katup, omah pompa, tahan korosi kimia lan peralatan olahraga.