produk

Kain Bisia 0 ° 90 °

katrangan cekak:

1. Loro lapisan roving (550g / ㎡-1250g / ㎡) didadekake siji + 0 ° / 90 °
2. Kanthi utawa tanpa lapisan helai sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡)
3. Digunakake ing pabrikan boat lan komponen otomotif.


Detail Produk

Kain Bisia - (0 ° / 90 °)
Kain Bisia - (0 ° / 90 °)
Loro lapisan roving (550g / ㎡-1250g / ㎡)
didadekake siji + 0 ° / 90 ° kanthi utawa tanpa
lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡).
Tikar kombo bisia duwe ambane maksimal 100 inci.
yutrtyi

Struktur

hfgdjhg

Lamaran
Tikar kombo bisia digunakake ing pabrik prahu lan komponen otomotif.

21332 (3)

Dhaptar Produk

Produk No.

Kapadhetan

0 ° Kapadhetan muter

Kapadhetan roving 90 °

Kapadhetan chop

Kapadhetan benang poliester

G / m2)

G / m2)

G / m2)

G / m2)

G / m2)

BH-LTMC1603

671.74

303.8

247,96

101,62

18.36

BH-LTMC1608

844.76

303.8

247,96

274.64

18.36

BH-LTMC1808

903.8

303.8

307

274.64

18.36

BH-LTMC1810

934031

303.8

307

305.15

18.36

BH-LTMC1815

1086.89

303.8

307

457.73

18.36

BH-LTMC2408

1101.04

405,66

401,46

274.64

19.28

BH-LTMC2415

1284.13

405,66

401,46

457.73

19.28

BH-LTMC3205

1272.69

607.6

491.86

152.58

20.65

BH-LTMC3205-HS

1388,43

607.6

607.6

152.58

20.65

BH-LTMC3208

1394.75

607.6

491.86

274.64

20.65

BH-LTMC3610

1541

607.6

607.6

305.15

20.65

BH-LTMC3615

1693.58

607.6

607.6

457.73

20.65

BH-LTMC1800

629.16

303.8

307

18.36

BH-LTC2400

826.4

405,66

401,46

19.28

BH-LTC3600

1235.85

607.6

607.6

20.65

BH-UDL450

479.14

405,66

55.12

18.36

BH-UDL500

490.85

405,66

66,83

18.36

BH-UDL600

608.9

566.92

23.62

18.36

BH-UDL1200

1207.34

1133.86

55.12

18.36

BH-UDLM1250

1258,98

1133.86

55.12

50

20

BH-UDLM1300

1338.68

1215.2

55.12

50

18.36


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita