produk

Pengikat Bubuk Strand Mat Fiberglass

katrangan cekak:

1. digawe saka untaian disigar kanthi acak sing dicekel nganggo binder bubuk.
2. Kompatibel karo resin UP, VE, EP, PF.
3. Jembar gulung kisaran 50mm nganti 3300mm.


Detail Produk

Bubuk E-Kaca Mat Strand disigar digawe saka helai cincang sing disebar kanthi acak nganggo binder bubuk. Kompatibel karo resin UP, VE, EP, PF. Jembar gulung kisaran 50mm nganti 3300mm.

Fitur Produk
● Rusak cepet ing styrene
● Kekuwatan tarik sing dhuwur, saengga bisa digunakake ing proses lay-up tangan kanggo ngasilake perangan area sing amba
● Resin udan basah sing cepet lan cepet, nyewa udhara kanthi cepet
● resistensi korosi asam unggul

Lamaran
Aplikasi panggunaan pungkasan kalebu boat, peralatan mandi, suku cadang otomotif, pipa tahan korosi kimia, tank, menara pendingin lan komponen bangunan
power (1)
Panjaluk tambahan babagan wet-out lan wektu dekomposisi bisa uga kasedhiya miturut panyuwunan. Iki dirancang kanggo digunakake ing lay-up tangan, lilitan filamen, cetakan kompresi lan proses laminasi sing terus-terusan.

Spesifikasi Produk

Properti

Bobot Area

Konten Kelembapan

Isi Ukuran

Kekuwatan Pecah

Jembar

%

%

%

N

mm

Properti

IS03374

ISO3344

ISO1887

ISO3342

50-3300

EMC80P

± 7,5

≤0.20

8-12

≥40

EMC100P

≥40

EMC120P

≥50

EMC150P

4-8

≥50

EMC180P

≥60

EMC200P

≥60

EMC225P

≥60

EMC300P

3-4

≥90

EMC450P

120

EMC600P

150

EMC900P

≥200

Spesifikasi khusus bisa diproduksi miturut syarat pelanggan.

Proses Produksi Mat
Roving sing dirakit disigar nganti dawa sing ditemtokake, banjur tiba ing conveyor kanthi acak.
Untaian sing dicincang diikat karo binder emulsi utawa binder bubuk.
Sawise pangatusan, adhem lan gulung, tikar sing dicincang dibentuk.

power (2)

Kemasan
Saben Mat Strand disigartatu ing tabung kertas sing dhiameter ing njero 76mm lan gulung tikar dhiameter 275mm. Gulung tikar dibungkus karo film plastik , banjur dikemas ing kothak karton utawa dibungkus karo kertas kraft. Gulung bisa diselehake kanthi vertikal utawa horisontal. Kanggo transportasi, gulungan bisa dimuat menyang kanton kanthi langsung utawa ing palet.

Panyimpenan
Kajaba sing ditemtokake, Mat Strand Cincang kudu disimpen ing wilayah sing garing, adhem lan tahan udan. Disaranake supaya suhu ruangan lan asor kudu dijaga saben-saben 15 ℃ ~ 35 ℃ lan 35% ~ 65%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita