produk

Tikar Lumahing Fiberglass

katrangan cekak:

1.Mainly digunakake minangka lapisan ndhuwur produk FRP.
2. dispersi serat seragam, permukaan sing alus, krasa tangan alus, konten lowbinder, impregnasi resin cepet lan ketaatan jamur sing apik.
3. seri CBM jinis nduwurke tumpukan filamen lan seri SBM tipe lay-up tangan


Detail Produk

1. Tikar Lumahing Fiberglass
Tikar jaringan Fiberglass biasane digunakake minangka lapisan produk FRP. Ditondoi kanthi dispersi serat sing seragam, permukaan sing alus, krasa tangan alus, isi binder sing kurang, impregnasi resin cepet lan kepatuhan cetakan sing apik. Baris produk iki dadi rong katalog: seri CBM sing nduwurke tumpukan filamen lan seri SBM tipe lay-up tangan. Tikar lumahing CBM paling cocog kanggo nglangi Pipa lan prau FRP amarga bisa nambah kinerja lapisan permukaan kanthi nyata supaya luwih dawa umur lan resistensi tumrap korosi, kebocoran lan kompresi. Tikar lumahing SBM cocok kanggo nyetak nganggo kontur canggih nalika ditrapake kanthi ketaatan cetakan sing apik lan resin cepet sing jenuh, minangka bahan penting kanggo cetakan berkualitas tinggi lan produk FRP amarga bisa nutupi tekstur ing ngisor lapisan kanggo nggawe dhuwur permukaan gloss sing ningkatake kekuatan lan resistensi korosi sing luwih apik. tikar permukaan ing rong kategori iki uga ditrapake kanggo proses cetakan FRP liyane kayata cetakan press sing ora bisa digunakake, cetakan lotre sentrifugal.

Fitur

● dispersi serat seragam
● Lumahing Gamelan
● Rasane tangan alus
● Konten binder sing sithik
● impregnasi resin cepet
● Ketaatan cetakan sing apik

12

Model lan karakteristik:

Barang

Unit

Jinis

BH-CBM20

BH-CBM30

BH-CBM50

BH-SBM30

BH-SBM40

BH-SBM50

Bobot Area

g / m2

20

30

50

30

40

50

Isi Binder

%

7.0

6.0

6.0

7.0

6.0

6.0

Penetrasi (rong lapisan)

s

<8

<10

<16

 <10

 <15

 <20

Kekuwatan Tensile MD

N / 5cm

≥20

≥25

≥40

≥20

≥25

30

Konten Kelembapan

%

<0,2

<0,2

<0,2

<0,2

<0,2

<0,2

Pangukuran Standar

Jembar X Dawane

Diameter Roll

Dia Inti Kertas Inti

m × m

cm

cm

1,0 × 1000

<100

15

1,0 × 1000

<100

15

 1,0 × 1000

<100

15

 1,0 × 1000

<100

15

 1,0 × 1000

<100

15

 1,0 × 1000

<100

15

Standar Tes: ISO3717
Aplikasi:
Utamane digunakake minangka lapisan produk FRP.
app

Pengiriman & Panyimpenan
Kajaba kasebut, produk Fiberglass kudu ing wilayah sing garing, adhem lan lembab. Suhu ruangan lan asor kudu dijaga saben-saben 15 at -35 ℃ lan 35% -65%.
about (2)
Kemasan
Produk kasebut bisa dikemas ing kanthong akeh, kothak tugas abot lan tas anyaman plastik komposit.
about (3)

Layanan Kita
1. Priksaan sampeyan bakal dijawab sajrone 24 jam
2. Staff sing terlatih lan pengalaman bisa njawab kabeh pitakon kanthi lancar.
3. Kabeh produk duwe jaminan 1 taun yen tindakake pandhuan
4. Tim khusus nggawe kita dhukungan sing kuat kanggo ngatasi masalah wiwit tuku nganti aplikasi
5. Harga kompetitif adhedhasar kualitas sing padha karo pemasok pabrik
6. Kualitas conto jaminan padha karo produksi massal.
7. Sikap positif kanggo produk desain khusus.

Rincian Kontak
1. Pabrik: CHINA BEIHAI FIBERGLASS CO., LTD
2. Alamat: Beihai Industrial Park, 280 # Changhong Rd., Jiujiang City, Jiangxi China
3. Email: sales@fiberglassfiber.com
4. Telp: +86 792 8322300/8322322/8322329
Sel: +86 13923881139 (Pak Guo)
+86 18007928831 (Pak Jack Yin)
Fax: +86 792 8322312
5. Kontak online:
Skype: cnbeihaicn
Whatsapp: + 86-13923881139
+ 86-18007928831


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita