produk

Mat Ora Dirarah

katrangan cekak:

1.0 derajat tikar unidirectional lan tikar unidirectional 90 derajat.
2. Kapadhetan 0 tikar unidirectional yaiku 300g / m2-900g / m2 lan kepadatan 90 tikar unidirectional yaiku 150g / m2-1200g / m2.
3. Iki umume digunakake kanggo nggawe tabung lan agul-agul turbin angin.


Detail Produk

Mat Ora Dirarah
Tikar unidirectional kalebu 0 tikar unidirectional
lan 90 tikar unidirectional. Kapadhetan saka
0 tikar unidirectional yaiku 300g / m2-900g / m2
lan kerapatan 90 tikar unidirectional yaiku 150g / m2-1200g / m2.
hkjhlg

Struktur

dsgdfjhg (1)

Lamaran
Tikar unidirectional biasane digunakake kanggo nggawe tabung lan agul-agul turbin angin.

dsgdfjhg (2)

Dhaptar Produk

Produk No.

Kapadhetan sakabèhé

Kapadhetan roving 90 °

Kapadhetan benang poliester

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

BH-T140

141.08

135.83

5.25

BH-T160

160,45

155,86

4,59

BH-T210

213.46

208.61

4,85

BH-T280

279.25

274

5.25

BH-T300

291.69

286.44

5.25

BH-T310

309.23

303,98

5.25

BH-T400

405.2

399,95

5.25

BH-T450

450,36

445.11

5.25

BH-T520

518,65

512.4

6.25

BH-T550

547.86

542.61

5.25

BH-T600

603.04

597,79

5.25

BH-T900

905.75

900,47

5.25


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita