produk

3D FRP Panel kanthi resin

katrangan cekak:

Kain Tenun Fiberglass Woven bisa komposit kanthi resin sing beda (polyester, Epoxy, Phenolic lan liya-liyane), banjur produk pungkasan yaiku panel komposit 3D.


Detail Produk

Kain Tenun Fiberglass Woven bisa komposit kanthi resin sing beda (polyester, Epoxy, Phenolic lan liya-liyane), banjur produk pungkasan yaiku panel komposit 3D.

Kauntungan
1. bobot entheng bur kekuatan dhuwur
2. Resistensi gedhe tumrap delaminasi
3. Desain dhuwur - fleksibilitas
4. Spasi ing antarane lapisan dek bisa multifungsi (Semat karo sensor lan kabel utawa diinfus karo umpluk)
5. Proses laminasi sing gampang lan efektif
6. Isolasi panas lan isolasi swara, Fireproof, gelombang ditularake

Lamaran

gdsft
Spesifikasi

Dhuwur Pilar mm 4.0 6.0 8.0 10.0 12.0 15.0 20.0
Kapadhetan Warp ROOT / 10cm 80 80 80 80 80 80 80
Kapadhetan Siklus ROOT / 10cm 96 96 96 96 96 96 96
Kapadhetan Wajah Kain spacer 3-D kg / m2 0,96 1.01 1.12 1.24 1.37 1,52 1,72
Kain spacer 3-D lan konstruksi sandwich kg / m2 1,88 2.05 2.18 2.45 2,64 2,85 3.16
Kekuwatan Tenggar Flatwise MPa 7.5 7.0 5.1 4.0 3.2 2.1 0,9
Kekuwatan Komprèsi Flatwise MPa 8.2 7.3 3.8 3.3 2.5 2.0 1.2
Modulus Kompresif Flatwise MPa 27.4 41.1 32.5 43.4 35.1 30.1 26.3
Kekuwatan Nyukur Warp MPa 2.9 2.5 1.3 0,9 0,8 0,6 0,3
Pakan MPa 6.0 4.1 2.3 1.5 1.3 1.1 0,9
Modulus geser Warp MPa 7.2 6.9 5.4 4.3 2.6 2.1 1.8
Pakan MPa 9.0 8.7 8,5 7.8 4.7 4.2 3.1
Kekakuan mlengkung Warp N.m2 1.1 1.9 3.3 9.5 13.5 21.3 32.0
Pakan N.m2 2.8 4.9 8.1 14.2 18.2 26.1 55.8

Cathetan: Indeks kinerja ing ndhuwur kanggo tujuan informasi, adhedhasar sarat kinerja pangguna, struktur penguat kain spacer 3D bisa dirancang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori