produk

Pipa Fiberglass Pambungkus Tissue Mat

katrangan cekak:

1. Digunakake minangka bahan dhasar kanggo mbungkus anti korosi ing pipa baja sing dikubur ing lemah kanggo transportasi minyak utawa gas.
2.Kuwat tarik dhuwur, fleksibilitas sing apik, kekandelan seragam, resistensi-pelarut, resistensi kelembapan, lan retardasi nyala api.
3. Wektu urip tumpukan nganti suwe nganti 50-60 taun


Detail Produk

1. Tikar Pipa Bungkus Kaca Fiberglass
Tikar bungkus pipa digunakake minangka bahan dhasar kanggo pambungkus anti korosi ing pipa baja sing dikubur ing lemah kanggo transportasi minyak utawa gas. Ditondoi kanthi kekuatan tarik sing dhuwur, keluwesan sing apik, kekandelan seragam, resistensi-pelarut, tahan lembab, lan retardasi nyala api. Kompatibel karo bitumen impregnasi utawa enamel tar batubara minyak pipa gas sing dibungkus Pipa bungkus Pipa sing wis diresapi karo bitumen utawa enamel tar batubara kanggo entuk kabisan nglawan kebocoran lan agresif media ing lingkungan saengga biaya pangopènan lan penggantian bisa dikurangi kanthi signifikan lan wektu urip garis tumpukan bisa suwe nganti 50-60 taun tes berwibawa wis kabukten target teknis mbungkus seri mat kabeh bisa nemokake utawa ngluwihi spesifikasi teknis sing kasebut ing SY / T0079, standar industri minyak lan gas republik rakyat China lan nyukupi sarat ing spesifikasi AWWA C 203, uga tikar iki minangka bahan dhasar sing ideal amarga bungkus njero utawa bungkus njaba utawa bungkus njaba sing diresapi bitumen enamel tar batu bara

Fitur

● Kekuwatan tarik dhuwur
● Keluwesan sing apik
● Kekandelan seragam
● Pelarut-resistensi
● resistensi Kelembapan
● Retardasi kobongan
● resistensi bocor

epr (1)

Model lan karakteristik:

Barang

Unit

Jinis

BH-GDM50 BH-GDM60 BH-GDM90
Jalur tenunan benang reiforcemet

Tex

34-68

34-68

34-68

Spasi Antarane Benang

mm

30

30

30

Wergth Area

g / m2

50.

60

90

Konsep Binder

%

16

16

16

Kandel

mm

0,55

0,63

0,78

Kaserapan Udara

N / 5cm

≥200

≥220

280

Kekuwatan Tensile MD

N / 5cm

≥75

≥90

140

Pangukuran StandarWidth XLengthRoll DiameterPaper Inti Internal Dia

m × m

Cm

cm

1,0 × 2500

117

15

1,0 × 2000

117

15

1,0 × 1500

117

15

Cara tes diarani AWWA C-203

Aplikasi:
Digunakake minangka bahan dhasar kanggo mbungkus anti korosi ing pipa baja sing dikubur ing lemah kanggo transportasi minyak utawa gas.

epr (2)

Pengiriman & Panyimpenan

Kajaba kasebut, produk Fiberglass kudu ing wilayah sing garing, adhem lan lembab. Suhu ruangan lan asor kudu dijaga saben-saben 15 at -35 ℃ lan 35% -65%.

about (2)

Kemasan
Produk kasebut bisa dikemas ing kanthong akeh, kothak tugas abot lan tas anyaman plastik komposit.

about (3)

Layanan Kita
1. Priksaan sampeyan bakal dijawab sajrone 24 jam
2. Staff sing terlatih lan pengalaman bisa njawab kabeh pitakon kanthi lancar.
3. Kabeh produk duwe jaminan 1 taun yen tindakake pandhuan
4. Tim khusus nggawe kita dhukungan sing kuat kanggo ngatasi masalah wiwit tuku nganti aplikasi
5. Harga kompetitif adhedhasar kualitas sing padha karo pemasok pabrik
6. Kualitas conto jaminan padha karo produksi massal.
7. Sikap positif kanggo produk desain khusus.

Rincian Kontak
1. Pabrik: CHINA BEIHAI FIBERGLASS CO., LTD
2. Alamat: Beihai Industrial Park, 280 # Changhong Rd., Jiujiang City, Jiangxi China
3. Email: sales@fiberglassfiber.com
4. Telp: +86 792 8322300/8322322/8322329
Sel: +86 13923881139 (Pak Guo)
+86 18007928831 (Pak Jack Yin)
Fax: +86 792 8322312
5. Kontak online:
Skype: cnbeihaicn
Whatsapp: + 86-13923881139
+ 86-18007928831


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita