produk

Helai dicincang kanggo Thermoplastics

katrangan cekak:

1. adhedhasar agen kopling silane lan formulasi ukuran khusus, kompatibel karo PA, PBT / PET, PP, AS / ABS, PC, PPS / PPO, POM, LCP.
2. Digunakake kanthi akeh kanggo otomotif, alat ing omah, katup, omah pompa, tahan korosi kimia lan peralatan olahraga.


Detail Produk

Helai dicincang kanggo termoplastik adhedhasar agen kopling silane lan formulasi ukuran khusus, kompatibel karo PA, PBT / PET, PP, AS / ABS, PC, PPS / PPO, POM, LCP.

E-Glass Cincang kanggo termoplastik ngerti integritas untai sing apik, kemampuan ngontrol lan ngolah properti sing unggul, nyedhiyakake sifat mekanik sing apik lan kualitas permukaan sing dhuwur kanggo produk sing wis rampung.

gdfgdf

Fitur Produk
1. Agen kopling adhedhasar pasir sing nyedhiyakake sifat ukuran paling imbang.
2. Formaulasi ukuran khusus sing nyedhiyakake ikatan sing apik ing antarane helai sing disigar lan resin matrik
3. Integritas sing apik lan aliran sing garing, kemampuan cetakan sing apik lan dispersi
4. sifat mekanik sing apik lan kondhisi permukaan produk komposit

Proses Ekstrusi lan Injeksi
Penguatan (serat kaca sing dicincang serat) lan resin termoplastik dicampur ing extruder. Sawise adhem, banjur dicincang dadi pelet termoplatis sing dikuatake. Pelet diwenehake menyang mesin cetak injeksi kanggo mbentuk bagean sing wis rampung.

uytiuy (4)

uytiuy (2)

Lamaran
E-Glass Cincang Tangan kanggo Termoplastik biasane digunakake ing proses cetakan injeksi lan kompresi lan aplikasi panggunaan khas kalebu otomotif, alat rumah tangga, katup, omah pompa, resistensi korosi kimia lan peralatan olahraga.

uytiuy (3)

Daftar Produk:

Barang No.

Panjang Chop, mm

Kompatibilitas Resin

Fitur

BH-01

3.4.5

PP

Tujuan umum

BH-02

3.4.5

AS, ABS

Tujuan umum

BH-03

3.4.5

PET, PBT

Tujuan umum

BH-04

3.4.5

PET, PBT

Tahan voltase

BH-05

3.4.5

PA6, PA66

Tujuan umum

BH-06

3.4.5

PA6, PA66

Resistensi hidrolisis, kilau sing apik banget

BH-07

3.4.5

PBT, PET

Aliran sing apik

uytiuy (1)

Identifikasi

Jinis Kaca

E

Helai dicincang

CS

Diameter Filamen, μm

13

Panjang Chop, mm

4.5

Parameter Teknis

Diameter filamen (%)

Konten Kelembapan (%)

Isi Ukuran

(%)

 Dawa chop (mm)

± 10

0.10

0,50 ± 0,15

± 1.0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori