produk

Triaxial Fabric Longitudinal Triaxial (0 ° + 45 ° -45 °)

katrangan cekak:

1.Telu lapisan roving bisa dijahit, nanging lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡) utawa bahan gabungan bisa ditambahake.
2. Ambane maksimal bisa 100 inci.
3. Digunakake ing agul-agul turbin angin, manufaktur boat lan olahraga.


Detail Produk

Triaxial Series Longitudinal Triaxial (0 ° / + 45 ° / -45 °)
Paling telung lapisan roving bisa dijahit,
Nanging lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡)
utawa bahan komposit bisa ditambahake.
Jembar maksimal bisa 100 inci.
oiup

Struktur

teryt

Lamaran
Mat combo triaxial transversal digunakake ing agul-agul turbin angin, manufaktur boat lan olahraga.

21332 (3)21332 (2)

Dhaptar Produk

Produk No.

Kapadhetan sakabèhé

Kapadhetan roving 0 °

+ Kapadhetan roving 45 °

-45 ° kepadatan roving

Kapadhetan chop

Kapadhetan benang poliester

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

BH-TLX600

614.9

3.6

300,65

300,65

10

BH-TLX750

742,67

236.22

250.55

250.55

5.35

BH-TLX1180

1172.42

661,42

250.5

250.5

10

BH-TLX1850

1856.86

944.88

450,99

450,99

10

BH-TLX1260 / 100

1367.03

59.06

601.31

601.31

100

5.35

BH-TLX1800 / 225

2039.04

574.8

614.12

614.12

225

11


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita