produk

BMC

katrangan cekak:

1. Dirancang khusus kanggo nguatake poliester tanpa jenuh, resin epoksi lan resin fenolik.
2. Digunakake kanthi akeh ing transportasi, konstruksi, elektronik, industri kimia lan industri ringan. Kayata bagean otomotif, insulator lan kothak switch.


Detail Produk

E-Glass Cincang helai kanggo BMC dirancang khusus kanggo nguatake poliester tanpa jenuh, resin epoksi lan resin fenolik.

Fitur
● integritas untai sing apik
● Kurang statis lan fuzz
● Distribusi cepet lan seragam ing resin
● Properti mekanik lan pamrosesan sing apik

bmc

Proses BMC
Senyawa cetakan akeh digawe kanthi nggabungake helai, resin, pengisi, katalis lan bahan aditif liyane, senyawa iki diolah nganggo cetakan kompresi utawa cetakan injeksi kanggo nggawe bagean komposit sing wis rampung.

tyuyt (1)

Lamaran
E Gelas Kacang Kaca kanggo BMC akeh digunakake ing transportasi, konstruksi, elektronik, industri kimia lan industri ringan. Kayata bagean otomotif, insulator lan kothak switch.

tyuyt (2)

Dhaptar Produk

Barang No.

Panjang Chop, mm

Kompatibilitas Resin

Fitur

BH-01

3.4.5,6,12,25

UP

Aliran sing apik, integritas untai dhuwur

BH-02

3.4.5,6,12,25

UP, EP, PF

Statis rendah, aliran sing apik, integritas untai dhuwur

BH-03

3,4,5,6

PF

Aliran sing apik, integritas untai dhuwur, kekuatan dhuwur

BH-04C

3.4.5,6,12,18

UP, EP, PF

Helai cincang konsisten, malah sawur nalika aduk, penylametan dawa saka chop dhuwur, produk komposit dhuwur, bisa digunakake kanggo komposit kanthi kualitas warna dhuwur.

tyuyt (4)

Identifikasi

Jinis Kaca

E

Helai dicincang

CS

Diameter Filamen, μm

13

Panjang Chop, mm

3.4.5,6,12,18,25

Kode Ukuran

BH-BMC

 Parameter Teknis  

Diameter filamen (%)

Konten Kelembapan (%)

Konten LOI (%)

Dawa chop (mm)

ISO1888

ISO3344

ISO1887

Q / BH J0361

± 10

0.10

0,85 ± 0,15

± 1.0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori