produk

  • Cenosphere (Microsphere)

    Cenosfer (Mikrosfer)

    1. Bal bola kothong awu sing bisa ngambang ing banyu.
    2. Werna putih abu-abu, kanthi tembok tipis lan bolong, bobot entheng, bobote akeh 250-450kg / m3, lan ukuran partikel udakara 0,1 mm.
    3. Digunakake kanthi akeh ing produksi bobot ringan lan pengeboran minyak lan ing macem-macem industri.
  • Hollow Glass Microspheres

    Microspheres Kaca berongga

    1. bubuk non-logam anorganik cahya cahya kanthi bentuk "prewangan bola" kothong,
    2.Jinis anyar bahan ringan kinerja tinggi lan ditrapake kanthi akeh