produk

  • FRP sheet

    Sheet FRP

    Iki digawe saka plastik termoset lan serat kaca sing dikuatake, lan kekuatane luwih gedhe tinimbang baja lan aluminium.
    Produk kasebut ora bakal ngasilake deformasi lan fisi ing suhu sing paling dhuwur lan suhu sithik, lan konduktivitas termal kurang. Iki uga tahan tuwa, kuning, korosi, gesekan lan gampang diresiki.
  • FRP Door

    Pintu FRP

    1. generasi anyar sing ramah lingkungan lan efisiensi energi, luwih apik tinimbang kayu, baja, aluminium lan plastik sadurunge. Iki kasusun saka kulit SMC kekuatan tinggi, inti busa poliuretan lan pigura kayu lapis.
    2. Fitur:
    hemat energi, ramah lingkungan,
    jampel panas, kekuatan dhuwur,
    bobot entheng, anti korosi,
    cuaca sing apik, stabilitas dimensi,
    umur dawa, macem-macem warna lsp.
  • FRP flower pot

    Panci kembang FRP

    1. Digawe saka Fiberglass lan Resin.
    2. Tekstur sing tahan, tahan aus, malah luwih langka yaiku bobot entheng, uga kinerja lan plastisitas sing kuat, macem-macem gaya seni bisa digunakake.