produk

Serat Karbon Aktif-Dirasakake

katrangan cekak:

1. digawe saka serat alami utawa serat gawean tanpa tikar tanpa charring lan aktivasi.
2. Komponen utama yaiku karbon, tumpukan chip karbon kanthi area permukaan sing amba (900-2500m2 / g), tingkat distribusi pori ≥ 90% lan uga aperture.
3. Yen dibandhingake karo karbon aktif granular, ACF nduweni kapasitas nyerep sing luwih gedhe lan cepet, gampang ngasilake tanpa awu, lan kinerja listrik sing apik, anti-panas, anti-asam, anti-alkali lan apik mbentuk.


Detail Produk

Serat karbon aktif dirasakake digawe saka serat alami utawa tikar non-anyaman serat buatan liwat charring lan aktivasi. Komponen utama yaiku karbon, tumpukan chip karbon kanthi area permukaan sing amba (900-2500m2 / g), tingkat distribusi pori ≥ 90% lan uga aperture. Yen dibandhingake karo karbon aktif granular, ACF nduweni kapasitas nyerep sing luwih gedhe lan cepet, gampang ngasilake kanthi kurang awu, lan kinerja listrik sing apik, anti-panas, anti-asam, anti-alkali lan apik mbentuk.

Fitur
● resistensi asam lan alkali
● Panggunaan sing bisa dianyari
● Area sing akeh banget wiwit saka 950-2550 m2 / g
● Diameter pori mikro 5-100A Kacepetan adsorpsi, 10 nganti 100 kali tinimbang karbon aktif granular

ACF

Lamaran
felt (1)
Serat karbon aktif digunakake ing
1. Daur ulang pelarut: bisa nyedhot lan ngolah daur ulang benzena, keton, ester lan bensin;
2. Pemurnian udara: bisa nyedhot lan nyaring gas racun, gas asap (kayata SO2 、 NO2, O3, NH3 lsp), fetor lan ambune awak ing awang-awang.
3. Pemurnian banyu: bisa ngilangi ion logam abot, karsinogen, ambu, ambu ora enak, bacilli ing banyu lan kanggo decolor. Mula digunakake ing perawatan banyu ing industri pipa, panganan, farmasi lan listrik.
4. Proyek perlindungan lingkungan: gas sampah lan perawatan banyu;
5. Masker oral-hidung hidung protèktif, peralatan protèktif lan anti-kimia, plug filter asap, pemurnian udara ing njero ruangan;
6. Nyerap materi radioaktif, operator katalis, nyaring logam mulia lan daur ulang.
7. Perban medis, antidote akut, ginjel buatan;
8. Elektroda, unit pemanas, elektron lan aplikasi sumber daya (kapasitas listrik dhuwur, batere lsp)
9. Bahan anti-korosif, tahan suhu dhuwur lan terisolasi.

Dhaptar produk

Jinis

BH-1000

BH-1300

BH-1500

BH-1600

BH-1800

BH-2000

Area khusus BETm2 / g

900-1000

1150-1250

1300-1400

1450-1550

1600-1750

1800-2000

Tingkat nyerep benzena (wt%)

30-35

38-43

45-50

53-58

59-69

70-80

Nresep yodium (mg / g)

850-900

1100-1200

1300-1400

1400-1500

1400-1500

1500-1700

Methylene biru (ml / g)

150

180

220

250

280

300

Volume aperture (ml / g)

08-12

Aperture tegese

17-20

Nilai PH

5-7

Titik kobong

> 500


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori