produk

Tikar Jaringan sing Tutup Kaca Fiberglass

katrangan cekak:

1. Produk ramah lingkungan digawe saka kaca serat sing dicincang kanthi proses basah
2. Utami ditrapake kanggo lapisan lumahing lan lapisan njero tembok lan langit-langit
.Kendhelan kebakaran
. Anti-karat
. Resistensi Shock
. Anti-korugasi
.Krawan-tahan
-Kahanan banyu
-Merawat permeabilitas
3. Digunakake kanthi akeh ing papan hiburan umum, aula konferensi, hotel bintang, restoran, bioskop, rumah sakit, sekolah, bangunan kantor lan omah penduduk ..


Detail Produk

1. Tikar Tutup Kaca Wall Fiberglass
Tembok fiberglass sing nutupi tikar jaringan, produk sing ramah lingkungan sing digawe saka kaca serat sing dicincang kanthi proses basah, utamane ditrapake kanggo lapisan permukaan lan lapisan tembok lan langit-langit kanthi fungsi redundansi, anti korosi, shock- resistensi, anti-korosi, resistensi retak, tahan banyu, permeabilitas udara uga efek dekoratif sing elegan lan mulia. bisa digunakake ing papan hiburan umum, aula konferensi, hotel bintang, restoran, bioskop, rumah sakit, sekolah, bangunan kantor lan omah penduduk.

Fitur

● Pangurangan geni
● Anti karat
● resistensi kejut
● Anti-korugasi
● resistensi retak
● tahan banyu
● permeabilitas udhara
● Efek dekoratif sing apik lan mulya

chanpi

Model lan karakteristik:

Barang

Unit

Jinis

BH-TMM45 / 1

Bobot Area

g / m2

43

Isi pengikat

%

24

Kekuwatan tarik MD

N / 5cm

120

Kekuwatan tarik CMD

N / 5cm

≥90

Kandel

mm

≥0.30

%

≥60

Pangukuran Standar

Jembar X Dawane

Diameter Roll

Dia Inti Kertas Inti

mxm

cm

cm

1.0X2000

1.08

15

* Metode tes diarani DIN53887, DIN53855

Aplikasi:
Bisa digunakake ing papan hiburan umum, aula konferensi, hotel bintang, hotel, pusat perbelanjaan, bioskop, rumah sakit, sekolah, kantor lan bangunan perumahan lan papan-papan liyane.

tui

Pengiriman & Panyimpenan
Kajaba kasebut, produk Fiberglass kudu ing wilayah sing garing, adhem lan lembab. Suhu ruangan lan asor kudu dijaga saben-saben 15 at -35 ℃ lan 35% -65%.

about (2)

Kemasan
Produk kasebut bisa dikemas ing kanthong akeh, kothak tugas abot lan tas anyaman plastik komposit.

about (3)

Layanan Kita
1. Priksaan sampeyan bakal dijawab sajrone 24 jam
2. Staff sing terlatih lan pengalaman bisa njawab kabeh pitakon kanthi lancar.
3. Kabeh produk duwe jaminan 1 taun yen tindakake pandhuan
4. Tim khusus nggawe kita dhukungan sing kuat kanggo ngatasi masalah wiwit tuku nganti aplikasi
5. Harga kompetitif adhedhasar kualitas sing padha karo pemasok pabrik
6. Kualitas conto jaminan padha karo produksi massal.
7. Sikap positif kanggo produk desain khusus.

Rincian Kontak
1. Pabrik: CHINA BEIHAI FIBERGLASS CO., LTD
2. Alamat: Beihai Industrial Park, 280 # Changhong Rd., Jiujiang City, Jiangxi China
3. Email: sales@fiberglassfiber.com
4. Telp: +86 792 8322300/8322322/8322329
Sel: +86 13923881139 (Pak Guo)
+86 18007928831 (Pak Jack Yin)
Fax: +86 792 8322312
5. Kontak online:
Skype: cnbeihaicn
Whatsapp: + 86-13923881139
+ 86-18007928831


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita