produk

  • Cenosphere (Microsphere)

    Cenosfer (Mikrosfer)

    1. Bal bola kothong awu sing bisa ngambang ing banyu.
    2. Werna putih abu-abu, kanthi tembok tipis lan bolong, bobot entheng, bobote akeh 250-450kg / m3, lan ukuran partikel udakara 0,1 mm.
    3. Digunakake kanthi akeh ing produksi bobot ringan lan pengeboran minyak lan ing macem-macem industri.
  • Wet Chopped Strands

    Untaian disigar udan

    1. Kompatibel karo poliester ora jenuh, epoksi, lan resin fenolik.
    2. Digunakake ing proses dispersi banyu kanggo ngasilake tikar bobot entheng.
    3. Umume digunakake ing industri gypsum, tikar jaringan.
  • BMC

    BMC

    1. Dirancang khusus kanggo nguatake poliester tanpa jenuh, resin epoksi lan resin fenolik.
    2. Digunakake kanthi akeh ing transportasi, konstruksi, elektronik, industri kimia lan industri ringan. Kayata bagean otomotif, insulator lan kothak switch.
  • 3D Fiberglass Woven Fabric

    Kain Tenun Fiberglass 3D

    Kain spacer 3-D kasusun saka rong permukaan kain tenunan rong arah, sing disambungake kanthi mekanik karo tumpukan anyaman vertikal.
    Lan loro tumpukan bentuke S gabungan kanggo mbentuk tihang, bentuk 8 ing arah warp lan bentuk 1 ing arah pakan.
  • Fiberglass Roofing Tissue Mat

    Genthong Fiberglass Tissue Mat

    1.Mainly used as substrates banget kanggo bahan atap anti banyu.
    2.Kuwat tarik dhuwur, tahan korosi, gampang direndhem dening bitumen, lan liya-liyane.
    3. Bobot asli saka 40gram / m2 nganti 100 gram / m2, lan papan antarane benang yaiku 15mm utawa 30mm (68 TEX)
  • Fiberglass Surface Tissue Mat

    Tikar Lumahing Fiberglass

    1.Mainly digunakake minangka lapisan ndhuwur produk FRP.
    2. dispersi serat seragam, permukaan sing alus, krasa tangan alus, konten lowbinder, impregnasi resin cepet lan ketaatan jamur sing apik.
    3. seri CBM jinis nduwurke tumpukan filamen lan seri SBM tipe lay-up tangan
  • Triaxial Fabric Longitudinal Triaxial(0°+45°-45°)

    Triaxial Fabric Longitudinal Triaxial (0 ° + 45 ° -45 °)

    1.Telu lapisan roving bisa dijahit, nanging lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡) utawa bahan gabungan bisa ditambahake.
    2. Ambane maksimal bisa 100 inci.
    3. Digunakake ing agul-agul turbin angin, manufaktur boat lan olahraga.
  • E-glass Assembled Panel Roving

    Roving Panel E-kaca sing Dirakit

    1. Kanggo proses cetakan panel terus-terusan dilapisi ukuran ukuran silane kompatibel karo poliester tak jenuh.
    2. Ngirim bobot entheng, kekuatan dhuwur lan kekuatan pengaruh dhuwur,
    lan dirancang kanggo ngasilake panel lan tikar transparan kanggo panel taring.
  • E-glass Assembled Roving For Spray up

    E-kaca Roving Rakit Kanggo Semprot

    1. runnability apik kanggo operasi nyemprot,
    .Kecepatan modifikasi basah sing entek,
    .Gampang muter,
    .Gampang gelembung gelembung ,
    . Ora ana spring bali kanthi sudhut sing cetha,
    .Sipat mekanik sing apik

    2. resistensi hidrolisis ing bagean, cocok kanggo proses nyemprotake kanthi cepet karo robot
  • Biaxial Fabric +45°-45°

    Kain Bisia + 45 ° -45 °

    1. Loro lapisan roving (450g / ㎡-850g / ㎡) didadekake siji + 45 ° / -45 °
    2. Kanthi utawa tanpa lapisan helai sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡).
    3. Jembar maksimum 100 inci.
    4.Digunakake ing pabrik prau.
  • E-glass Assembled Roving For Filament Winding

    E-kaca Roving Dirakit Kanggo Gulungan Filamen

    1. Dirancang khusus kanggo proses nduwurke tumpukan filamen FRP, kompatibel karo poliester sing durung jenuh.
    2. Produk komposit pungkasan nyedhiyakake properti mekanik sing apik banget,
    3. Utamane digunakake kanggo pabrik prau panyimpenan lan pipa ing industri minyak bumi, kimia lan pertambangan.
  • E-glass Assembled Roving For SMC

    E-kaca Roving Berkumpul Kanggo SMC

    1. Dirancang kanggo proses SMC permukaan kelas lan struktural.
    2. Dilapisi ukuran senyawa kinerja tinggi sing kompatibel karo resin poliester tak jenuh
    lan resin ester vinil.
    3. Dibandhingake karo roving SMC tradisional, bisa ngirim konten kaca sing dhuwur ing lembaran SMC lan nduweni sifat wet-out sing apik lan apik banget.
    4. Digunakake ing bagean otomotif, lawang, kursi, bathtub, lan tank banyu lan aparat sporrts