produk

  • Direct Roving For LFT

    Langsung Roving Kanggo LFT

    1. ditutupi karo ukuran adhedhasar silane sing kompatibel karo resin PA, PBT, PET, PP, ABS, PPS lan POM.
    2. Digunakake kanthi akeh ing industri otomotif, elektromekanik, alat rumah, bangunan & konstruksi, elektronik & listrik, lan aerospace
  • Direct Roving For CFRT

    Roving Langsung Kanggo CFRT

    Iki digunakake kanggo proses CFRT.
    Benang fiberglass ana ing njaba sing ora dibuwang saka bobbins ing rak banjur disusun ing arah sing padha;
    Benang disebar kanthi ketegangan lan digawe panas dening hawa panas utawa IR;
    Senyawa thermoplastic molten diwenehake dening extruder lan impregnated fiberglass kanthi tekanan;
    Sawise adhem, sheet CFRT pungkasan dibentuk.
  • Direct Roving For Filament Winding

    Roving Langsung Kanggo Gulung Filamen

    1. Iki kompatibel karo poliester tanpa jenuh, poliuretan, esin vinil, resin epoksi lan fenolik.
    2.Guna utama kalebu nggawe pipa FRP kanthi macem-macem diameter, pipa tekanan tinggi kanggo transisi minyak bumi, kapal tekanan, tangki panyimpenan, lan bahan insulasi kayata batang utilitas lan tabung insulasi.
  • Direct Roving For Pultrusion

    Roving Langsung Kanggo Pultrusion

    1. ditutupi karo ukuran adhedhasar silane kompatibel karo poliester tanpa jenuh, ester vinil lan resin epoksi.
    2. Iki dirancang kanggo aplikasi lilitan filamen, pultrusion, lan tenun.
    3. Cocog kanggo digunakake ing pipa, prau tekanan, parut, lan profil,
    lan tenunan roving sing diowahi digunakake ing kapal lan tank panyimpenan kimia
  • Direct Roving For Weaving

    Roving Langsung Kanggo Tenun

    1. Iki kompatibel karo poliester tanpa jenuh, ester vinil lan resin epoksi.
    2. Properti tenun sing apik banget cocog kanggo produk fiberglass, kayata kain roving, tikar kombinasi, tikar jahitan, kain multi-aksial, geotextiles, parut cetakan.
    3. Produk panggunaan pungkasan digunakake ing bangunan & konstruksi, tenaga angin lan aplikasi kapal pesiar.