produk

Cenosfer (Mikrosfer)

katrangan cekak:

1. Bal bola kothong awu sing bisa ngambang ing banyu.
2. Werna putih abu-abu, kanthi tembok tipis lan bolong, bobot entheng, bobote akeh 250-450kg / m3, lan ukuran partikel udakara 0,1 mm.
3. Digunakake kanthi akeh ing produksi bobot ringan lan pengeboran minyak lan ing macem-macem industri.


Detail Produk

Pambuka Produk
Cenosfer minangka salah sawijining bal kothong abu sing bisa ngambang ing banyu. Werna putih abu-abu, kanthi tembok sing lancip lan kothong, bobot entheng, bobote akeh 250-450kg / m3, lan ukuran partikel udakara 0,1 mm.
Lumahing ditutup lan alus, konduktivitas termal sing kurang, resistensi geni ≥ 1700 ℃, iku minangka insulasi termal sing apik banget, digunakake kanthi akeh ing produksi bobot entheng lan pengeboran minyak.
Komposisi kimia utama yaiku silika lan aluminium oksida, kanthi partikel alus, kothong, bobot entheng, kekuatan dhuwur, tahan aus, resistensi suhu dhuwur, isolasi termal, tahan api insulasi lan fungsi liyane, saiki digunakake ing macem-macem industri.

baou

baou
Komposisi kimia

Komposisi SiO2 A12O3 Fe2O3 SO3 CaO MgO K2O Na2O
Konten (%) 56-65 33-38 2-4 0,1-0,2 0,2-0,4 0.8-1.2 0,5-1.1 0.3-0.9

Sipat fisik

Barang

Indeks tes

Barang

Indeks tes

Wangun

Wêdakakêna bola fluidity dhuwur

Ukuran partikelum

10-400

Werna

Putih abu-abu

Resistivitas Listrik (Ω.CM)

1010-1013

Kapadhetan Sejatine

0,5-1,0

Moh's Hardness

6-7

Kapadhetan Akeh (g / cm3)

0.3-0.5

Nilai PH
System Sistem Penyebaran Banyu)

6

Kebakaran dirating ℃

1750

Titik lebur (℃)

≧ 1400

Difusivitas Termal
M2 / jam)

0,000903-0.0015

Koefisien Konduktivitas Panas
W / mk)

0.054-0.095

Kekuwatan Kompresif (Mpa)

≧ 350

Indeks Refraktif

1,54

Tingkat kerugian sing kobong

1.33

Penyerapan Minyak g (minyak) / g

0.68-0.69

Spesifikasi

Cenosfer (Mikrosfer)

Ora

Ukurane
Um) 

Werna

Gravitasi Khusus sing Sejatine
g / cc)

Tingkat Nglewati
%)

Kapadhetan Akeh

Konten Kelembapan
%)

Tingkat Ngambang
%)

1

425

Putih abu-abu

1.00

99.5

0,435

0,18

95

2

300

1.00

99.5

0,435

0,18

95

3

180

0,95

99.5

0,450

0,18

95

4

150

0,95

99.5

0,450

0,18

95

5

106

0,90

99.5

0,460

0,18

92

Fitur
(1) resistensi geni dhuwur
(2) Bobot entheng, isolasi panas
(3) Kekerasan dhuwur, kekuwatan sing dhuwur
(4) Isolasi ora nindakake listrik
(5) Ukuran partikel sing apik lan luas permukaan spesifik sing gedhe

Lamaran
(1) Bahan isolasi tahan api
(2) Bahan bangunan
(3) Industri minyak bumi
(4) Bahan isolasi
(5) Industri lapisan
(6) Pangembangan ruang angkasa lan ruang angkasa
(7) Industri plastik
(8) Produk plastik kaca
(9) Bahan kemasan

gdfhgf


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori