produk

Kain Bisia + 45 ° -45 °

katrangan cekak:

1. Loro lapisan roving (450g / ㎡-850g / ㎡) didadekake siji + 45 ° / -45 °
2. Kanthi utawa tanpa lapisan helai sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡).
3. Jembar maksimum 100 inci.
4.Digunakake ing pabrik prau.


Detail Produk

Seri Bisia (+ 45 ° / -45 °) 
Loro lapisan roving (450g / ㎡-850g / ㎡)
didadekake siji + 45 ° / -45 ° nganggo utawa tanpa
lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡).
Kain bisia kanthi jembar paling gedhe 100 inci.
retery

Struktur

teytr

Lamaran
Tikar kombo bisia digunakake ing pabrik prahu lan komponen otomotif.

21332 (3)

Dhaptar Produk

Produk No.

Kapadhetan

+ 45 ° Kapadhetan muter

-45 ° kepadatan roving

Kapadhetan chop

Kapadhetan benang poliester

G / m2)

G / m2)

G / m2)

G / m2)

G / m2)

BH-BX300

306.01

150,33

150,33

-

5.35

BH-BX450

456.33

225,49

225,49

-

5.35

BH-BX600

606,67

300,66

300,66

-

5.35

BH-BX800

807.11

400,88

400,88

-

5.35

BH-BX1200

1207,95

601.3

601.3

-

5.35

BH-BXM450 / 225

681.33

225,49

225,49

225

5.35

BH-BXM600 / 225

830.75

300.2

300.2

225

5.35

BH-BXM600 / 300

905.75

300.2

300.2

300

5.35


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori