produk

  • Fiberglass Roofing Tissue Mat

    Genthong Fiberglass Tissue Mat

    1.Mainly used as substrates banget kanggo bahan atap anti banyu.
    2.Kuwat tarik dhuwur, tahan korosi, gampang direndhem dening bitumen, lan liya-liyane.
    3. Bobot asli saka 40gram / m2 nganti 100 gram / m2, lan papan antarane benang yaiku 15mm utawa 30mm (68 TEX)
  • Fiberglass Surface Tissue Mat

    Tikar Lumahing Fiberglass

    1.Mainly digunakake minangka lapisan ndhuwur produk FRP.
    2. dispersi serat seragam, permukaan sing alus, krasa tangan alus, konten lowbinder, impregnasi resin cepet lan ketaatan jamur sing apik.
    3. seri CBM jinis nduwurke tumpukan filamen lan seri SBM tipe lay-up tangan
  • Fiberglass Wall Covering Tissue Mat

    Tikar Jaringan sing Tutup Kaca Fiberglass

    1. Produk ramah lingkungan digawe saka kaca serat sing dicincang kanthi proses basah
    2. Utami ditrapake kanggo lapisan lumahing lan lapisan njero tembok lan langit-langit
    .Kendhelan kebakaran
    . Anti-karat
    . Resistensi Shock
    . Anti-korugasi
    .Krawan-tahan
    -Kahanan banyu
    -Merawat permeabilitas
    3. Digunakake kanthi akeh ing papan hiburan umum, aula konferensi, hotel bintang, restoran, bioskop, rumah sakit, sekolah, bangunan kantor lan omah penduduk ..
  • Fiberglass Pipe Wrapping Tissue Mat

    Pipa Fiberglass Pambungkus Tissue Mat

    1. Digunakake minangka bahan dhasar kanggo mbungkus anti korosi ing pipa baja sing dikubur ing lemah kanggo transportasi minyak utawa gas.
    2.Kuwat tarik dhuwur, fleksibilitas sing apik, kekandelan seragam, resistensi-pelarut, resistensi kelembapan, lan retardasi nyala api.
    3. Wektu urip tumpukan nganti suwe nganti 50-60 taun