produk

Pintu FRP

katrangan cekak:

1. generasi anyar sing ramah lingkungan lan efisiensi energi, luwih apik tinimbang kayu, baja, aluminium lan plastik sadurunge. Iki kasusun saka kulit SMC kekuatan tinggi, inti busa poliuretan lan pigura kayu lapis.
2. Fitur:
hemat energi, ramah lingkungan,
jampel panas, kekuatan dhuwur,
bobot entheng, anti korosi,
cuaca sing apik, stabilitas dimensi,
umur dawa, macem-macem warna lsp.


Detail Produk

Pintu FRP minangka lawang efisiensi lingkungan lan efisiensi energi generasi anyar, luwih apik tinimbang kayu, baja, aluminium lan plastik sadurunge. Iki kasusun saka kulit SMC kekuatan tinggi, inti busa poliuretan lan pigura kayu lapis. Nduwe hemat energi, ramah lingkungan, isolasi panas, kekuatan dhuwur, bobot entheng, anti korosi, cuaca sing apik, stabilitas dimensi, rentang umur dawa, macem-macem warna dll

Fitur
● Nyenengake Estetika
1) Persamaan lawang kayu oak sing sejati
2) Rincian kayu khusus tekstur ing saben desain
3) Bandhing sing apik banget
4) Embossment panel definisi tinggi
5) Penampilan lan tampilan sing disempurnakake
● Fungsionalitas Unggul
1) Panel lawang fiberglass ora bakal nyenyet, teyeng utawa bosok
2) Bingkai kinerja dhuwur nolak perubahan warna lan warping
3) Ambang sing bisa diatur kanthi komposit mbatesi infiltrasi udara lan banyu
● Efisiensi Keamanan & Energi
1) Inti busa poliuretan
2) busa gratis CFC
3) Lingkungan sing grapyak
4) blok kunci kayu 16 "lan pelindung keamanan jamb nolak mlebu paksa
5) kompresi busa cuaca nyegah bagean
6) Kaca hiasan telung panel

Rincian lawang Fiberglass
1. Kulit lawang SMC
Bahan lembaran SMC dilebokake ing cetakan lan digawe panas lan ditekan karo penet, banjur digawe adhem lan dibentuk
Picture 3
1). Kita duwe 3tipe permukaan (Oak, Mahogany, Gamelan)
ytrueyt
2). Spesifikasi Kulit lawang SMC
● Kandel: 2mm
● Werna: Putih
● Ukuran: 2138 * 1219 (Maks)
● Komponen: Fiberglass, polyester ora jenuh, Styrene, pangisi anorganik, Seng stearat, Titanium oksida
utyiutyi2.Struktur lawang SMC kita

truytr

Majelis lawang
Bingkai kayu (balung) + kulit lawang SMC (2mm) + busa PU (kapadhetan 38-40kg / m3) + Pinggiran PVC (tahan banyu sing disegel). Total kekandelan lawang 45mm (sejatine 44.5mm, 1 3/4 ")

tyrejtyi

3.Warna lawang FRP
Umume, lawang rampung dicet sawise rampung. Bisa dipérang dadi cat semprotan lan cat garing tangan (Pewarna). Cat sing dicet kanthi tangan luwih larang, nanging warnane luwih telung dimensi lan garis-garis kasebut luwih nyata

hgjtyi

4. Desain lawang FRP (Desain Pintu Arsitektur)

ytiurt

5. Klasifikasi lawang FRP 

uytiruy


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori