produk

Sheet FRP

katrangan cekak:

Iki digawe saka plastik termoset lan serat kaca sing dikuatake, lan kekuatane luwih gedhe tinimbang baja lan aluminium.
Produk kasebut ora bakal ngasilake deformasi lan fisi ing suhu sing paling dhuwur lan suhu sithik, lan konduktivitas termal kurang. Iki uga tahan tuwa, kuning, korosi, gesekan lan gampang diresiki.


Detail Produk

Lembar FRP

Lembar FRP digawe saka plastik termoset lan serat kaca sing dikuatake, lan kekuatane luwih gedhe tinimbang baja lan aluminium. Produk kasebut ora bakal ngasilake deformasi lan fisi ing suhu sing paling dhuwur lan suhu sithik, lan konduktivitas termal kurang. Iki uga tahan tuwa, kuning, korosi, gesekan lan gampang diresiki.

utyriuy

Fitur
Kekuwatan mekanik sing dhuwur lan ketahanan pengaruh sing apik;
Lumahing kasar lan gampang diresiki;
Tahan korosi, tahan nyandhang, tahan kuning, anti-tuwa;
Tahan suhu dhuwur;
Ora ana deformasi, konduktivitas termal sing kurang, sifat insulasi sing apik banget;
Isolasi listrik & insulasi panas;
Werna warna lan instalasi Gampang

Lamaran
1. Awak, lantai, lawang, langit-langit
2. Plate bed, partisi kamar mandhi ing lokomotif
3. Ing njaba ana tampilan yacht, dek, tembok langsir, lsp.
4. Kanggo konstruksi, langit-langit, platform, lantai, dekorasi eksternal, tembok tartamtu, lsp.

treuyri (1) treuyri (2)

Spesifikasi
Kita nggawe lini produksi sing dirancang dhewe kanggo mesin panel FRP jembaré sing wiyar (3,2 mèter)
1. Panel FRP digawe saka proses terus CSM lan WR
2. Kandel: 1-6mm, jembaré paling gedhe 2,92m
3. Kapadhetan: 1.55-1.6g / cm3


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori