produk

Microspheres Kaca berongga

katrangan cekak:

1. bubuk non-logam anorganik cahya cahya kanthi bentuk "prewangan bola" kothong,
2.Jinis anyar bahan ringan kinerja tinggi lan ditrapake kanthi akeh


Detail Produk

Microspheres Kaca berongga, jinis anorganik ultra-cahya
bubuk non-logam kanthi bentuk "bantalan bola" kothong,
wis dikembangake dadi jinis kinerja tinggi anyar
materi entheng lan akeh ditrapake ing taun-taun pungkasan.
Iki bakal dadi arah utama kanggo bahan senyawa jinis anyar
ing abad kaping 21.

rewt

Karakteristik
1. bobot entheng, kepadatan massal, konduktivitas termal ngisor,
2. kekuatan kompres sing luwih dhuwur, dispersi lan likuiditas sing luwih apik
3. ngemot pangisi sing luwih dhuwur, viskositas ngisor / aliran sing luwih apik lan nyuda nyusut lan
Warpage

Prodcut Datas

Densitas Ture Kapadhetan Akeh Partikel Szie Kekuwatan tresna Kaslametan Flotasi Kelembapan
0,18-0,60g / cm3 0,1-0,34g / cm3 D50≤20 ~ 70μm; D90≤30 ~ 125μm 4 ~ 125MPa / 500-18000PSI ≥90% ≥92% 0,5%

Lamaran
1. Cairan Pengeboran & Bubur Cementing
2. Plastik sing Diowahi
3. Sealants & Perekat
4. Papan Alat Epoxy
5. Material Bouyancy Padhet
6. Cat Isolasi Termal
7. Bahan peledak Emulsi

pic (1)

pic (2)

Packing lan Panyimpenan 
1. Kothak (0.09m3): Saben kothak ing diameteripun ana 41.5x41.5x52cm. 13/15 / 22kgs saben karton.
2.B Box (0.125m3): Saben kothak ing diameteripun 50x50x50cm. 20/22 / 30kgs saben karton.
3. Ukuran Bigbag: 89x89x220cm, Ukuran Pallet: 100x100cm. 180/280/350/500/550 / 750kgs saben karton.
m
Kanggo mbantu supaya gampang disimpen lan ditangani nalika njaga sifat sing bebas mili, mikrosfer kaca berongga digawe saka gelas stabil kimia lan dikemas ing tas poliethelin tugas berat ing wadhah karton.
Kondisi panyimpenan minimal kudu karton sing ora dibukak ing gudang sing ora digawe panas.
Ing kahanan asor sing dhuwur kanthi bersepeda suhu sekitar kanthi jembar, kelembapan bisa ditarik menyang tas nalika suhu mudhun lan kontrak udhara. Asil bisa uga kondensasi kelembapan ing tas. Eksposur sing luwih akeh babagan kondhisi iki bisa uga nyebabake "caking" mikrosfer kaca kothong kanthi macem-macem derajat. Kanggo nyuda potensial "nggawe" lan ndawakake umur panyimpenan, saran ing ngisor iki digawe:
1. Ati-ati maneh dasi tas mbukak sawise digunakake.
2. Yen tas poliethelin dicenthang nalika dikirim utawa ditangani, gunakake tas iki sanalika
bisa, tambal bolongan, utawa lebokake isine menyang tas sing ora rusak.
3. Sajrone wulan musim panas, simpen ing papan paling garing lan adhem sing kasedhiya.
4. Yen kahanan panyimpenan sing apik ora kasedhiya, nggawa inventaris minimal, lan proses kanthi dhasar pisanan / metu.

Rincian Kontak:
1. Pabrik: CHINA BEIHAI FIBERGLASS CO., LTD
2. Alamat: Beihai Industrial Park, 280 # Changhong Rd., Jiujiang City, Jiangxi China
3. Email: sales@fiberglassfiber.com
4. Telp: +86 792 8322300/8322322/8322329
Sel: +86 13923881139 (Pak Guo)
+86 18007928831 (Pak Jack Yin)
Fax: +86 792 8322312
5. Kontak online:
Skype: cnbeihaicn
Whatsapp: + 86-13923881139 / + 86-18007928831


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori