produk

Trixial Transversal Kain Triaxial (+ 45 ° 90 ° -45 °)

katrangan cekak:

1.Telu lapisan roving bisa dijahit, nanging lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡) utawa bahan gabungan bisa ditambahake.
2. Ambane maksimal bisa 100 inci.
3. Iki digunakake ing agul-agul turbin tenaga angin, manufaktur boat lan olahraga.


Detail Produk

Triaxial Series Transia Triaxial (+ 45 ° / 90 ° / -45 °)
Paling telung lapisan roving bisa dijahit,
Nanging lapisan untaian sing disigar (0g / ㎡-500g / ㎡)
utawa bahan komposit bisa ditambahake.
Jembar maksimal bisa 100 inci.
gdf

Struktur

utyiu

Lamaran
Mat combo triaxial transversal digunakake ing agul-agul turbin angin, manufaktur boat lan olahraga.

21332 (3)21332 (2)

Dhaptar Produk

Produk No.

Kapadhetan sakabèhé

+ Kapadhetan roving 45 °

Kapadhetan roving 90 °

-45 ° kepadatan roving

Kapadhetan chop

Kapadhetan benang poliester

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

BH-TTX700

707,23

250.55

200,78

250.55

5.35

BH-TTX800

813.01

400,88

5.9

400,88

5.35

BH-TTX1200

1212.23

400,88

405.12

400,88

5.35

BH-TTXM1460 / 101

1566.38

424.26

607,95

424.26

101.56

8.35


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita