Lamaran

Building & Construction

1. Bangunan & Konstruksi
Fiberglass nawakake kaluwihan saka kekuatan dhuwur, bobot entheng, tahan tuwa, resistensi semangat sing apik, isolasi akustik lan termal, mula digunakake ing lapangan bangunan lan konstruksi.
Aplikasi: beton bertulang, tembok komposit, windows windows lan
dekorasi, bar baja FRP, jedhing lan sanitasi, kolam renang, headliner, panel lampu awan, ubin FRP, panel lawang, lsp.

etrruyt

2. Prasarana
Fiberglass nawakake kaluwihan stabilitas dimensi, efek penguatan sing apik, bobot entheng lan resistensi korosi, lan mulane minangka bahan pilihan kanggo bahan infrastruktur.
Aplikasi: badan jembatan, dermaga, struktur bangunan pinggir banyu, trotoar dalan gedhe lan pipa.

yetrywtr

3. Listrik & Elektronik
Fiberglass nawakake kaluwihan jampel listrik, tahan korosi, isolasi panas lan bobot entheng, mula luwih disenengi ing bidang listrik & elektronik.
Aplikasi: papan sirkuit cetak, hood peralatan listrik, kothak switchgear, isolator, alat isolasi, tutup end motor lan komponen elektronik, lsp.

gdfshgf

4. Resistensi Korosi Kimia
Fiberglass nawakake kaluwihan resistensi korosi sing apik, efek penguatan sing apik, penuaan lan resistensi semangat, mula digunakake ing lapangan tahan korosi kimia.
Aplikasi: kapal kimia, tangki panyimpenan, geogrid anti-korosif lan pipa.

hfgd

5. Transportasi
Yen dibandhingake karo bahan tradisional, produk fiberglass duwe kaluwihan nyata ing ketahanan, tahan korosi, resistensi abrasi lan ketahanan termal, lan bisa nyukupi sarat kendharaan kanggo bobot entheng lan kekuatan dhuwur. Mula, aplikasi ing transportasi saya saya tambah.
Aplikasi: badan otomotif, kursi lan badan sepur kecepatan tinggi, struktur lambung, lsp.

ytruytr

6. Ruang Angkasa
Komposit sing diperkuat fiberglass duwe kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, resistensi dampak lan ketahanan api, sing ngaktifake pirang-pirang solusi kanggo memenuhi persyaratan khusus ing bidang aerospace.
Aplikasi: radom pesawat, bagian aerofoil & lantai interior, lawang, kursi, tank bahan bakar tambahan, bagian mesin, lsp.

yetrywtr

7. Hemat energi lan Perlindhungan Lingkungan
Fiberglass nawakake kaluwihan kanggo ngreksa panas, isolasi termal, efek penguatan sing apik lan bobot entheng, sing dadi bahan penting ing energi angin lan teknik perlindungan lingkungan.
Aplikasi: agul-agul turbin angin, kipas angin, geogrid, lsp.

fdsh

8. Olahraga lan luang
Fiberglass nawakake kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, fleksibilitas desain dhuwur, proses proses sing apik, koefisien gesekan sing kurang lan resistensi lemes, mula digunakake ing produk olahraga lan hiburan.
Aplikasi: kelelawar tenis meja, battledores (raket bulutangkis), papan dayung, papan salju, klub golf, lsp.