warta

Konstruksi kain spacer 3-D minangka konsep sing nembe dikembangake. Permukaan kain disambungake banget karo serat tumpukan vertikal sing ana gandhengane karo kulit. Mula, kain spacer 3-D bisa nyedhiyakake resistensi debonding inti-kulit sing apik, daya tahan sing apik lan integritas sing unggul. Kajaba iku, papan interstitial saka konstruksi bisa diisi karo umpluk kanggo menehi dhukungan sinergis karo tumpukan vertikal.

3D sandwich Panels

Karakteristik Produk:

Kain spacer 3-D kasusun saka rong permukaan kain tenunan rong arah, sing disambungake kanthi mekanik karo tumpukan anyaman vertikal. Lan loro tumpukan bentuke S gabungan kanggo mbentuk tihang, bentuk 8 ing arah warp lan bentuk 1 ing arah pakan.
Kain spacer 3-D bisa digawe saka serat kaca, serat karbon utawa serat basalt. Uga kain hibrida bisa diprodhuksi.

3D sandwich-Application

Rentang pilar dhuwur: 3-50 mm, jembaré jembaré: ≤3000 mm.

Desain paramèter struktur kalebu kerapatan areal, dhuwur lan kapadhetan distribusi saka pilar kasebut fleksibel.

Komposit kain spacer 3-D bisa nyedhiyakake resistensi debonding inti kulit sing dhuwur lan resistensi pengaruh lan resistensi dampak, bobot entheng. kaku kaku, jampel termal sing apik banget, redaman akustik, lan liya-liyane.

3D Fiberglass-Application


Wektu kiriman: Mar-09-2021