warta

New type 3D foam panel-2

Nalika kain diresapi nganggo resin termoset, kain kasebut nyerep resin lan munggah ing dhuwur sing wis ditemtokake. Amarga struktur integral, gabungan saka kain tenun sandwich 3D duwe resistensi sing unggul tumrap delaminasi bahan madu tradisional lan bahan busa busa.

Workshop

Kauntungan Produk:

     1) Bobot entheng bur kekuatan dhuwur

     2) Resistensi gedhe tumrap delaminasi

     3) Desain dhuwur - fleksibilitas

     4) Spasi ing antarane lapisan dek bisa macem-macem fungsi (Semat karo sensor lan kabel utawa diinfus karo umpluk)

     5) Proses laminasi sing gampang lan efektif

     6) Isolasi panas lan jampel swara, Fireproof, gelombang ditularake

PROJECT SAMPLE


Wektu kiriman: Mar-11-2021