warta

CSM
nes (1)
E-Glass Cincang Strand Mat minangka kain sing ora rata sing kasusun saka cincang sing disebar kanthi acak sing dicekel karo binder bubuk / emulsi.

Kompatibel karo resin UP, VE, EP, PF. Jembaré gulungan kisaran 50mm nganti 3300mm, bobote areal saka 100gsm nganti 900gsm. Lebar standar1040 / 1250mm, bobot muter 30kg. Iki dirancang kanggo digunakake ing lay-up tangan, lilitan filamen, cetakan kompresi lan proses laminasi sing terus-terusan.

Fitur Produk:
1) Rusak cepet ing styrene
2) Kekuwatan tarik sing dhuwur, saengga bisa digunakake ing proses lay-up tangan kanggo ngasilake bagean-bagean gedhe
3) Resin udan basah sing cepet lan cepet, nyewa udhara kanthi cepet
4) resistensi korosi asam unggul

Panggunaan pungkasan kalebu kapal, peralatan mandi, suku cadang otomotif, pipa tahan korosi kimia, tank, menara pendinginan lan komponen bangunan.

Ana bedane ing atose lan alus saka serat kaca, mateng untaian sing disigar, amarga beda-beda agen perawatan permukaan serat kaca. Minangka kanggo FRP lawas, umume seneng roso sing dicincang sing luwih alus, sing luwih gampang nemplek cetakan lan posisi sudhut. Iki minangka titik sing kontradiktif. Yen luwih alus, tegese tikar untaian sing wis disigar rada alus utawa ora ana residu serat, lan ora duwe tekstur. Produk wakil yaiku tikar untaian sing dicincang bubuk.

Emulsi sing dirasa cukup angel, nanging cukup rata. Umume buruh fiberglass seneng emulsi dirasa amarga luwih gampang dipotong lan fiberglass ora bakal mabur ing endi wae.

Utamane yen suhu kurang, serat kaca bakal luwih angel tinimbang biasane. Umume disaranake sampeyan milih kanthi cara iki: ing cetakan kompleks lan struktur produk, sampeyan milih bubuk sing dirasakake supaya direndhem luwih apik, lan uga gampang dilebokake. Sawetara struktur manufaktur produk sing gedhe lan lancar, sampeyan nggunakake emulsi sing dirasa bakal luwih cepet lan kepenak.

WRE
nes (2)
Roving Tenun E-Glass minangka kain bidirectional sing digawe nganggo interovasi roving langsung. WRE kompatibel karo poliester tanpa jenuh, ester vinil, resin epoksi lan fenolik.

Fitur Produk:
1) Roving Warp lan weft didadekake siji kanthi rata lan rata, nyebabake ketegangan seragam
2) Serat sing cocog banget, nyebabake stabilitas dimensi sing dhuwur lan nggawe penanganan gampang
3) cetakan sing apik, resin cepet lan lengkap, dadi produktivitas dhuwur
4) sifat mekanik sing apik lan komponen sing dhuwur

WRE minangka penguatan kinerja tinggi sing digunakake kanthi umum nalika ngolah tangan lan proses robot kanggo nggawe prau, kapal, pesawat lan komponen otomotif, mebel lan fasilitas olahraga.

Sampel gratis kasedhiya kanggo CSM lan WRE. Jembar lan bobote areal bisa disesuaikan. Kanggo informasi luwih lengkap, wenehana dihubungi.
nes (3)


Wektu kiriman: Dec-22-2020