warta

Fiberglass Cincang helai kalebu Helai dicincang kanggo BMC, untaian disigar kanggo termoplastik, untaian disigar udan, helai dicincang tahan Alkali (ZrO2 14,5% / 16.7%).

Technological process

1) .Cithakan Cincang Kanggo BMC

Helai dicincang kanggo BMC kompatibel karo poliester ora jenuh, resin epoksi lan resin fenolik.

Aplikasi panggunaan pungkasan kalebu transportasi, bangunan & konstruksi, industri elektronik & listrik, mekanik, lan ringan.

BMC-Application

2). Helai dicincang kanggo thermoplastics

Cithakan Cincang kanggo Termoplastik adhedhasar agen kopling silane lan formulasi ukuran khusus, kompatibel karo PA, PBT / PET, PP, AS / ABS, PC, PPS / PPO, POM, LCP;

E-Glass Cincang kanggo termoplastik ngerti integritas untai sing apik, kemampuan ngontrol lan ngolah properti sing unggul, nyedhiyakake sifat mekanik sing apik lan kualitas permukaan sing dhuwur kanggo produk sing wis rampung.

CS

3.) untaian sing disigar teles

Strands Cincah Basah kompatibel karo poliester ora jenuh, resin epoksi lan fenolik lan gypsum.

Untaian sing dicincang teles duwe kandungan lembab sing moderat lan nyedhiyakake aliran sing luar biasa, kalebu dispersi ing banyu lan gypsum.

Wet-Application

4.) Helai Cincang Tahan Alkali (ZrO2 14,5% / 16.7%)

Aku). Premix Helai disigar tahan Alkali – (ZrO2 14,5% / 16.7%)

Helai dicincang Premix iku untaian disigar serat kaca tahan alkali sing dhuwur kanggo panggunaan umum kanggo nyusun bahan liyane lan diproduksi kanthi nggunakake casting tamping utawa proses liyane ing bagean GRC sing dicetak.

Sanajan ing kahanan dosis dhuwur uga gampang digabung, lan sawise nyampur kluster sing apik. Kanggo produksi komponen GRC standar kayata pipa banyu utawa kothak instrumen, utawa fasilitas bangunan kayata papan partisi ringan, konten zirconia 16,7% komponen produksi benang cincang saka pungkasan kinerja supaya luwih apik

AR Chopped Strands

II). TEX Kurang Helai disigar tahan Alkali – (ZrO2 14,5% / 16.7%)

Untaian dicincang Tex Rendah yaiku untaian dicincang serat-serat sing beda-beda, tahan alkali, tahan kaca, kanggo nyetak komponen GRC ing sistem campuran garing utawa proses premixing liyane. Uga bisa digunakake kanggo produksi komponen prefabrikasi ing komponen GRC standar.

Sistem agen pembasahan sing dirumus khusus nggawe gampang campuran lan njaga integritas sing apik sajrone dicampur, kanthi efektif nyegah keausan lan njaga sifat bundling nalika dicampur karo bahan garing. Benang kanthi kapadhetan untai siji kurang bisa nambah area permukaan kanthi partisipasi sing kurang, mula bisa ngasilake efek paningkatan. Produk kasebut cocog banget kanggo nyiyapake campuran mortir lan cat sing wis digawe.

ARCS-Application

III). Banyu buyar Helai disigar tahan Alkali – (ZrO2 14,5% / 16.7%)

untaian disigar sing disebarake banyu minangka untaian disigar serat kaca sing tahan alkali, digunakake kanggo dicampur karo semen lan bahan liyane sing mbutuhake dispersi sing dhuwur. Utamane kanggo campuran lendhut khusus lendhut utawa kanggo fluiditas mortir lan produksi industri khusus liyane.

Sistem agen ukuran produk kasebut bisa dibuyarake banyu lan, yen dicampur karo banyu, cukup bisa disebar dadi monofilamen. Digunakake ing lukisan lan campuran perbaikan beton, lan liwat proses khusus kanggo ngasilake komponen GRC standar tartamtu.


Wektu kiriman: Mar-03-2021