warta

Tikar jaringan atap biasane digunakake minangka substrat sing apik kanggo bahan atap anti banyu. Ditondoi minangka kekuatan tarik sing dhuwur, tahan karat, gampang direndhem dening bitumen, lan liya-liyane. Kekuwatan longitudinal lan resistensi luh bisa luwih apik kanthi nggabungake bala menyang jaringan ing jembaré. Jaringan atap anti banyu sing digawe saka substrat iki ora gampang retak, tuwa lan bosok.Roofing Tissue Mat

Kita bisa ngasilake barang saka 40gram / m2 nganti 100 gram / m2, lan papan antarane benang 15mm utawa 30mm (68 TEX).

Fitur Produk:Roofing -ApplicationJaringan atap anti banyu minangka kekuatan tarik sing dhuwur, keseragaman sing apik, kualitas pelapukan sing apik, resistensi bocor, resistansi korosi, gampang direndhem dening bitumen, lan liya-liyane.


Wektu kiriman: Mar-02-2021